Η Μίλαν πιέζει, ο Ντοναρούμα θέλει Αστέρα

Η Μίλαν πιέζει, ο Ντοναρούμα θέλει Αστέρα

Μάιος 29, 2017 - 10:25
2 σχόλια

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα μπορεί να έχει στα χέρια του πρόταση από την Μίλαν για συμβόλαιο πέντε ετών ωστόσο δείχνει αρκετά επιφυλακτικός στο να πάει στο Μιλάνο δείχνοντας να προτιμάει την παραμονή του στην Τρίπολη και τον Αστέρα.

Οι ροσονέρι έχουν προσεγγίσει τον Αντόνιο Ντοναρούμα έχοντας την πρόθεση να τον κάνουν δικό τους συμβάλλοντας και αυτός στο να παραμείνει ο αδερφός του Τζίτζι στην Μίλαν με τον πορτιέρο της αρκαδικής ομάδας όμως να σκέφτεται μέχρι στιγμής με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας γνωρίζει πως δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής στην Μίλαν σε αντίθεση με τον Αστέρα Τρίπολης που του προσφέρει την δυνατότητα να αγωνίζεται βασικός στην Super League και αυτό είναι ένα γεγονός που παίζει τον δικό του ρόλο στην εξέλιξη του θέματος.

Πάντως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αφού η Μίλαν έχει την δυνατότητα να ανέβει οικονομικά και να δελεάσει τον Αντόνιο Ντοναρούμα με την υπόθεση αυτή να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Τη δεύτερη παράγραφο την έγραψε ο πορτιέρο ή άτομο που χαρακτηρίζεται συντάκτης;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.