Η μέρα που ο Λάγαρης έκανε την Α' Εθνική να παραμιλάει για χάρη του

Η μέρα που ο Λάγαρης έκανε την Α' Εθνική να παραμιλάει για χάρη του

Απρίλιος 25, 2021 - 14:17
2 σχόλια

Είναι κάποιες στιγμές που δεν μπορείς να τις ξεχάσεις, είναι κάποιες κάποιες ημερομηνίες που δεν λένε να σβήσουν ποτέ από την μνήμη σου. Έτσι λοιπόν είναι και η 25 Απριλίου για τον Κώστα Λάγαρη.

25 Απριλίου του 1993 και ο Κώστας Λάγαρης ως ποδοσφαιριστής με την φανέλα της Παναχαϊκής κάνει την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του μέσα στο Γεντί Κουλέ επί του ΟΦΗ στην Κρήτη και επιπλέον κάνει όλο την ποδοσφαιρική Ελλάδα να υποκλιθεί στα κατορθώματα του.

Ο Αρκάς κίπερ σε εκείνο το παιχνίδι κατεβάζει ρολά, κάνει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να τραβάνε τα μαλλιά τους, τους φιλάθλους στο γήπεδο να μη πιστεύουν στα μάτια τους και δίνει ουσιαστικά με τις επεμβάσεις του μια σπουδαία νίκη στους Πατρινούς με σκορ 0-1 με τον Δρακόπουλο να σκοράρει και να εξαργυρώνει την μεγάλη εμφάνιση του Κώστα Λάγαρη.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο νυν team manager του Παναρκαδικού βγαίνει ο mvp του αγώνα ενώ συγκαταλέγεται στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της τότε Α' Εθνικής μαζί με σπουδαία άλλα ονόματα της εποχής.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως ο Κώστας Λάγαρης ήρθε από τον πάγκο σε αυτή την αναμέτρηση κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν και σαφώς αυτό το παιχνίδι έπαιξε τον δικό του ρόλο στην συνέχεια της μεγάλης του καριέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικό αφιέρωμα για την μεγάλη αυτή στιγμή του Κώστα Λάγαρη κάνει σελίδα της Παναχαϊκής με ρετρό αποσπάσματα με τα δημοσίευμα εκείνης της εποχής από το συγκεκριμένο αυτό παιχνίδι που σαφώς έμεινε στην ιστορία.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.