Η Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης συμμετέχει στο διήμερο ιστορίας και μνήμης Tρίπολη – Mαίναλο

Η Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης συμμετέχει στο διήμερο ιστορίας και μνήμης Tρίπολη – Mαίναλο

Απρίλιος 28, 2018 - 14:36
0 σχόλια

Αυτό το σαββατοκύριακο, 28-29 Απριλίου 2018, διοργανώνεται στην Τρίπολη από τον Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (ΣΑΟΟ) και τα Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας (ΑΣΚΙ) ένα διήμερο ιστορικής μνήμης αφιερωμένο στα «ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΥΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ» στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης. Το διήμερο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης.
Η Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης, έπειτα από πρόσκληση των συν-διοργανωτών ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια του επιλόγου της πρώτης ημέρας (Σάββατο 28 Απριλίου 2018). Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει περιλαμβάνει παραδοσιακά μουσικά μέρη, καθώς και επιλογές από την εργογραφία των Μ. Θεοδωράκη και Γ. Μαρκόπουλο. Ευχαριστούμε τους προέδρους και τα ΔΣ των συλλόγων, κ.κ. Θ. Μπουζέτο (ΣΑΟΟ) και Η. Νικολακόπουλο (ΑΣΚΙ) για την πρόσκληση να συμμετάσχουμε σε μια τόσο σημαντική ιστορική διαδρομή, αλλά και να γιορτάσουμε μαζί με το ΣΑΟΟ τα 20 χρόνια ζωής και προσφοράς του συλλόγου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.