Η Γ.Γ.Α διαψεύδει τον Εξαδάκτυλο για τη Γ’ Εθνική

Η Γ.Γ.Α διαψεύδει τον Εξαδάκτυλο για τη Γ’ Εθνική

Φεβρουάριος 12, 2021 - 10:25
0 σχόλια

Το υφυπουργείο Αθλητισμού και η Γ.Γ.Α. με ανακοίνωση του απαντά στις δηλώσεις του μέλους της επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, Αθανάσιου Εξαδάκτυλου, ότι έχει αποσταλεί επίσημο έγγραφο από τις 13 Ιανουαρίου για την επανέναρξη προπονήσεων στη Γ’ Εθνική.

«Η ΓΓΑ δεν μας έχει ζητήσει να συζητήσουμε για (επανέναρξη προπονήσεων) τη Γ’ Εθνική» και δεν έχει έρθει ως αίτημα και δεν ξέρω πότε θα έρθει» δήλωσε από την πλευρά του ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος με το Υφυπουργείο Αθλητισμού από την πλευρά του να διευκρινίζει ότι έχει αποστείλει επίσημο έγγραφό του από τις 13 Ιανουαρίου (Α.Π. 14395), προς την «Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», αίτημα επανέναρξής των προπονήσεων και για τη Γ’ Εθνική (μεταξύ άλλων πρωταθλημάτων και λοιπών αθλητικών δραστηριοτήτων), με την απαραίτητη δέσμευση ότι θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο με εβδομαδιαίο τεστ αντιγόνου Covid-19.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.