Η «βία» γεννιέται μέσα από τη σφυρίχτρα

Η «βία» γεννιέται μέσα από τη σφυρίχτρα

Νοέμβριος 03, 2014 - 18:28
4 σχόλια

Δεν υπάρχει λόγος  να γράψουμε το τι έκανε ο Σπάθας και οι βοηθοί του στον αγώνα του Αστέρα με τον Ολυμπιακό, γιατί πολύ απλά όλα -σχεδόν- τα site έγραψαν τα όσα έγιναν. Εξάλλου υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν ακριβώς τα όσα έκανε η τριάδα των διαιτητών.

Αυτό που όμως προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν η αντίδραση των φίλων του Αστέρα.  Ο Σπάθας ανάγκασε ένα γήπεδο να ανέβει στα κάγκελα να βρεθεί μια ανάσα από το να μπει μέσα. Σε πολλούς δεν προκαλεί εντυπώσει το να δει φιλάθλους να μπουκάρουν σε αγωνιστικούς χώρους, αλλά όταν μιλάμε για τον κόσμο του Αστέρα τότε μόνο και μόνο, ότι πήγε να γίνει κάτι τέτοιο είναι από μόνο του πρωτόγνωρο.

Ο Σπάθας λοιπόν με τις αποφάσεις του εξαγρίωσε τον κόσμο του Αστέρα και πλέον μπορεί να περηφανεύεται για αυτό,  μιας και είναι ο πρώτος που το καταφέρνει. Δεν είναι και εύκολο βλέπεις να νευριάσεις έναν κόσμο που πάει κάθε αγωνιστική να παρακολουθήσει και να χειροκροτήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Ο αγώνας του Αστέρα με τον Ολυμπιακό ήταν μια απόδειξη ότι την βία σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα την «γεννάει» μόνο ένας άνθρωπος και είναι ικανός να εξαγριώσει και την πιο ήρεμη κερκίδα.

Αυτά όμως ο Σπάθας και ο κάθε… Σπάθας ξέρει ότι μόνο στον Αστέρα μπορεί να τα κάνει γιατί ξέρει επίσης πως δεν θα ανοίξει ρουθούνι. Γιατί αν έκανε τα μισά ή ακόμα και λιγότερα σε άλλη έδρα,  ο αγώνας δεν θα τελείωνε ποτέ.

Για αυτό αν υπάρχουν αυτοί που αναρωτιούνται ακόμα  από τι προκαλείτε η βία στα γήπεδα, η απάντηση δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 01/11 σε μια μοναδική παράσταση των διαιτητών.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Είδες πόσο νυχτωμένος είσαι, ποιός Σπάθας και ποιός Γιάχος, υπάλληλοι είναι οι άνθρωποι και όπως ξέρεις στον ιδιωτικό τομέα ή δουλεύεις ή πας σπίτι σου. Για θυμήσου τον άλλον στη Ριζούπολη, που τον όρισαν, δεν κληρώθηκε.

Μην προσωποποιείτε την αδικία στο πρόσωπο του Σπάθα επειδή τυγχάνει να είναι ο άρχων του αγώνα.Οξύνετε παράλληλα το μίσος του οπαδικού κοινού προς τον κάθε διαιτητή.Είναι δεδομένο ότι τέτοιες σφυρίχτρες εξυπηρετούν τους «μεγάλους» και μη μου πείτε ότι κατηγορώ μόνο ό,τι βλέπω.Εξιλαστήριο θύμα είναι ο κάθε Σπάθας απλά η κερκίδα δεν φτάνει να τα βάλει με τους προέδρους.

Όποιο κι αν είναι το αφεντικό του,το υπηρέτησε με ζήλο μοναδικό.Ό ποιος κι αν ήταν ο ρόλος του,τον έπαιξε καταπληκτικά.Προκλητικός,χυδαίος,παλιάνθρωπος....

Η αξιολόγηση είναι μεγάλη υπόθεση, δίνεις τις εξετάσεις σου και η αναγνώριση έρχεται

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.