Η φρίκη στη Γάζα δεν έχει τέλος - 10.000 νεκροί, το 40% παιδιά

Η φρίκη στη Γάζα δεν έχει τέλος - 10.000 νεκροί, το 40% παιδιά

Νοέμβριος 07, 2023 - 12:08
11 σχόλια

Eurokinissi

Συνεχίζεται το ανελέητο σφυροκόπημα στη Λωρίδα της Γάζας από τον ισραηλινό στρατό. Πάνω από 10.000 άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί στον παλαιστινιακό θύλακα, εκ των οποίων πάνω από 40% είναι παιδιά. Αντίστοιχα, από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου, στο Ισραήλ έχουν σκοτωθεί 1.400 άνθρωποι.

Χθες, Δευτέρα, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι έπληξε 450 στόχους της Χαμάς τις τελευταίες 24 ώρες, εντείνοντας τις επιθέσεις του στη Λωρίδα της Γάζας. Κάτοικοι στη Γάζα είπαν ότι το βράδυ της Κυριακής έγινε ένας από τους πιο σφοδρούς βομβαρδισμούς από τότε που το Ισραήλ ξεκίνησε τις επιθέσεις. Μεταξύ των στόχων, ακόμη και το μοναδικό ψυχιατρικό νοσοκομείο της Γάζας.

Την ίδια ώρα, σε μια δραματική έκκληση για εκεχειρία, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες δήλωσε ότι η Λωρίδα της Γάζας μετατρέπεται σε «νεκροταφείο για παιδιά», τονίζοντας ότι η έκκληση η «ανθρωπιστική εκεχειρία» γίνεται «πιο επείγουσα κάθε ώρα που περνάει». Επίσης, σε κοινή δήλωσή τους οι ηγέτες των σημαντικότερων ανθρωπιστικών οργανισμών του ΟΗΕ καθώς και διεθνών φιλανθρωπικών οργανώσεων ζήτησαν την «άμεση ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός» στη Λωρίδα της Γάζας, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση στον παλαιστινιακό θύλακα «φρικτή» και «απαράδεκτη». Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι στη βόρεια Γάζα αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο θανάτου από την πείνα, καθώς τα αποθέματα τροφίμων εξαντλούνται «επικίνδυνα», προειδοποίησε επίσης η διεθνής φιλανθρωπική οργάνωση ActionAid.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Απίστευτο και εμείς να είμαστε μέσα και σε αυτή την βρωμοδουλεια χωμένοι μέχρι τα μπούνια …

Κλαίνε όσοι ένοιωθαν αγαλλίαση με MARFIN και 17 Ν! Συγκεντρώνουμε μαντήλια καφίγια. Πετρινού, μπροστά στο κλειστό περίπτερο.

Τα νούμερα που αναφέρει το άρθρο, είναι νούμερα της ΧΑΜΑΣ. Μιλάμε για την τρομοκρατική οργάνωση που βάζει γυναίκες και παιδιά σαν ασπίδες προστασίας για τους τρομοκράτες της. Μιλάμε για αυτούς που βίασαν και εκτέλεσαν άμαχους και το κατέγραφαν σε action κάμερες!!! Κάνουν προπαγάνδα με πολλαπλούς σκοπούς. Για να τρομοκρατήσουν τους Ισραηλινούς, για να πετύχουν την λύπηση των υπόλοιπων. Το Ισραήλ έδωσε πολλές ημέρες στους απλούς πολίτες να εγκαταλείψουν την περιοχή. Με ξεπερνάει το ότι υπάρχει δυτικός που υποστηρίζει φονταμενταλιστές. Αν είχαν πυρηνικά θα είχαν φρεζάρει όλο τον πλανήτη.

Το περίεργο είναι ότι κλαίνε για τους Εβραίους και για τον αντισημιτισμό οι απόγονοι και διάδοχοι αυτών που στην διάρκεια του ολοκαυτώματος έκαναν χρυσές δουλειές. Και ησυχία πολύ ησυχία… κάτι καθάρματα σαν και εσένα αποτροπεα και λοιπά φασιστακια…

@06:05 - Πάλι η ανοησία περί δωσίλογων κτλ. Απόγονοι, διάδοχοι, κτλ. Το 2023 ακόμα λέτε τις ίδιες χαζομάρες που σας πιπιλάνε το μυαλό 70 χρόνια τώρα. Οι κοκκινό-φασίστες. Άιντε τώρα σε καμία πορεία με τους ισλαμοφασίστες. Στον ίδιο θεό πιστεύετε, στον ολοκληρωτισμό. Μυαλά πιλάφι όλοι σας.

Οι μπλέ φασίστες του νεοφιλελευθερισμού, την μεγαλύτερη φυλακή του πλανήτη, όπου εδώ & ένα μήνα έχει μετατραπεί από τους συμμάχους τους τους Ισραηλινούς σε ένα τεράστιο παιδικό νεκροταφείο, την βλέπουν ως μια δικαιολογημένη κανονικότητα, γι'αυτό & αρνούνται πεισματικά να δουν την φοβερή γενοκτονία που συμβαίνει αυτές τις ημέρες στην Γάζα & την Παλαιστίνη. Μπλε φιλελεφασίστες, είναι υποστηρικτές της Χαμάς οι Εβραίοι, ο ΟΗΕ & τα εκατομμύρια που διαδηλώνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη για τα διαχρονικά εγκλήματα του Ισραήλ;

Ο χρήσιμος τσαρλατάνος λέει απλά αυτό που σκέφτονται και οι υπόλοιποι της ΝΔ, αλλά ντρέπονται να πούνε.

Stoixos οι εβραίοι της Νέας Υόρκης, ο ΟΗΕ και τα εκατομμύρια που διαδηλώνουν ανά τον κόσμο ζητώντας άμεσα εκεχειρία είναι όλοι θύματα της προπαγάνδας και των ψευδών των τρομοκρατών της Χαμάς. Όλα ψέματα! (είπα να το παίξω κυρ Παντελής και λοιποί της συμμορίας των πέντε)

Το Ισραήλ υποστήριζε τους τζιχαντιστές του ISIS στο Ιράκ και στη Συρία και τους τσετσένους στη Ρωσία. Τώρα που τους χτύπησε η ομοειδής Χαμάς τους έτσουξε. Ας πρόσεχαν.

Οι Παλαιστίνιοι είναι πιο κοντά στον φασισμό παρά στην αριστερά άνοιξε κάνα βιβλίο πολιτικής ιστορίας αγράμματε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.