Η εξέδρα του Αρκαδικού στο Ψυχικό

Η εξέδρα του Αρκαδικού στο Ψυχικό

Μάιος 17, 2018 - 11:03
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός έδινε κόντρα στο Ψυχικό τον πρώτο αγώνα του για την σειρά των play out της Α2 κατηγορίας και στο κλειστό γυμναστήριο του Ψυχικού βρέθηκαν αρκετοί υποστηρικτές της ομάδας της Τρίπολης.

Πρώην αθλητές του ΣΕΦΑ, άνθρωποι της πολιτικής αλλά και απλοί φίλαθλοι της ομάδας παρακολούθησαν την προσπάθεια των παιχτών του Μάριου Δεσποτάκη και έζησαν με τον δικό τους τρόπο ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Γιάννης Καραμαλέγκος που αγωνίστηκε την εφετινή σεζόν στην Καστοριά, ο Δημήτρης Πίνης του Αμύντα και ο Αρκάς Μάριος Τσέλλος του Παναθηναϊκού είδαν τον αγώνα της πρώην τους ομάδας και δεν ξέχασαν τον Αρκαδικό στην πρώτη από τις μάχες επιβίωσης που δίνει για την παραμονή στην Α2.

Επίσης το παρών στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου Ψυχικού έδωσε ο Αρκάς πολιτευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Στάικος αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος που είναι γνωστός φίλαθλος της Αθηναικής ομάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.