Η Ελλάδα στέλνει πυρομαχικά, Καλάσνικοφ και αντιαρματικά όπλα στην Ουκρανία

Η Ελλάδα στέλνει πυρομαχικά, Καλάσνικοφ και αντιαρματικά όπλα στην Ουκρανία

Φεβρουάριος 27, 2022 - 11:49
83 σχόλια

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου.

Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τη στρατιωτική εικόνα στην Ουκρανία. Με απόφασή του, η Ελλάδα ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ουκρανίας, σε συνεννόηση με τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, τους εταίρους της στην Ε.Ε. και δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη της στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό, αποστέλλει εντός της ημέρας, αμυντικό υλικό με δυο C-130 τα οποία θα αναχωρήσουν για την Πολωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελλάδα στέλνει πυρομαχικά, τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ και αντιαρματικά όπλα.

Επίσης εντός της ημέρας θα αποσταλεί σημαντική ανθρωπιστική βοήθεια την οποία θα συνοδεύσει ο Υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Γιάννης Βαληνάκης μιλώντας στο Open σημείωσε ότι η Ουκρανία δεν είναι μέλος της ΕΕ ούτε του ΝΑΤΟ και ότι θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για να σταλεί ευρωπαϊκή βοήθεια, βάσει της Αρχής της αλληλεγγύης στις χώρες της ΕΕ που συνορεύουν με την Ουκρανία.

Ερώτημα, επίσης, παραμένει το πώς θα φθάσουν τα όπλα που στέλνουν οι ευρωπαϊκές χώρες στην Ουκρανία, εφόσον η χώρα είναι αποκλεισμένη από τα ρωσικά στρατεύματα. Οι αναλυτές στη χώρα μας, αλλά και Έλληνες ομογενείς οι οποίοι διαμένουν στο Κίεβο που μίλησαν νωρίτερα στο Open, κάνουν λόγο για καθυστερημένη αντίδραση των ευρωπαϊκών κρατών.

Ειδήσεις: 

83 Σχόλια

Καλή αρχή αλλά πρέπει επιτέλους κάποια χώρα να στείλει στρατιώτες. Αν κάνει μια χώρα την αρχή πιστεύω ότι και οι υπόλοιπες θα ακολουθήσουν.

Δεν ξέρεις ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται αμερικανόδουλε 11:53; Όπως ο Βενιζέλος έστειλε στρατό στην Μεσημβρινή Ρωσία έτσι και ο αμερικανόδουλος πρωθυπουργός σου θέλεις να στείλει ελληνικό στρατό να βοηθήσει τους Ουκρανούς συμμάχους των Τούρκων; Τότε οι μπολσεβίκοι για εκδίκηση υποστήριξαν τον Κεμάλ με όπλα και χρυσό για να μας νικήσει. Σήμερα τι νομίζεις ότι θα κάνουν οι Ρώσοι και οι φίλοι των Τούρκων οι Αμερικανοί αν επιτεθούν και πάρουν το Καστελόριζο οι Τούρκοι. Νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν κάποιος από όλους αυτούς; ΚΑΝΕΝΑΣ

Να δείτε που θα δημιουργήσει τάγματα αμερικανοτσολιάδων για να τους στείλει να βοηθήσουν τους Ουκρανούς δίπλα σε τούρκους τζιχαντιστές, νεοναζιστές, δυτικούς μισθοφόρους, αλβανούς UCKάδες, γεωργιανούς μαφιόζους όλοι πληρωταίοι σε $.$$$ Τι ''δημοκρατικό'' κοκταίλ είναι αυτό που φτιάχνει ο αμερικανοκίνητος πρωθυπουργός. Τουλάχιστον κανένα ουκρανό πρόσφυγα δεν θα φιλοξενήνουμε πάρουμε ή θα μείνουμε με τους φικότουρκους πακιστανούς κατόχους βίζας του Μηταράκη.

Η Γερμανία επανεξοπλιζεται. Εμείς στα βήματα της Κορέας στέλνουμε οπλισμο, Θα το δεχτούμε? Αφού φτιάξαμε βάσεις μέχρι την Αλεξαντρουπολη, τώρα στέλνουμε και καλασνικωφ στους Ουκρανους. Πόσο δίκιο είχε και έχει το ΚΚΕ να μην διαλέξουμε κανένα Ιμπεριαλιστη..

@14:55 δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελβετία, εν Ελλάδι ο απλός λαός ανοίγει τα σπίτια του στα ουκρανάϊζερ τουλάχιστον είκοσι χρόνια!

Να, τέτοια κάνεις ρε Κούλη και έχει χ€$τεί από το φόβο του ο Πούτιν. Δείξε και λίγο έλεος, ω αδίστακτε ηγεμόνα

ωραία, έτσι, να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους σιγά σιγά... πουτινάκι είσαι λοιπόν μερκελοκιλοτάκι, πουτινάκι, απροκάλυπτα και αβάδιστα... τι ωραία! με διευκολύνεις αφάνταστα πλέον

@14:55 Τα ναρκωτικά δεν είναι η λύση. Κάλεσε στο 1145 και ένας σύμβουλος θα σε βοηθήσει να νικήσεις τον εθισμό σου.

@13:03 Και πολύ καλά θα κάνει. Να κάνει και μετά κίνηση ο ψυχάκιας εναντίων χώρας του ΝΑΤΟ και να μπορεί μετά να εμπλακεί χωρίς τύψεις

Η ΕΛΛΑΔΑ "ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤ' ΑΥΓΑ ΤΗΣ". ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ "ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ".

@17:45 Όποιος βοηθήσει για να πέσει ο ψυχάκιας, θα τον ευγνωμονούν και οι ίδιοι οι ρώσοι. Το θέμα είναι να πέσει αυτός και γίνουν κανονικές εκλογές στη ρωσία όχι σαν αυτές που μπαίνουν φυλακή οι αντίπαλοι και που "ψηφίζει" το 107% των πολιτών.

Η Ρωσία ήταν πάντα απέναντι από την Ελλάδα και τα συμφέροντά της. Σε κάθε στιγμή της ιστορίας μας, οι Ρώσοι ήταν μονίμως εχθροί, και μονίμως επιβουλεύτηκαν τόσο την πατρίδα μας όσο και την ορθοδοξία. Αδίστακτοι και κυνικοί, είτε με τσάρους, είτε με μπολσεβίκους είτε με πλουτοκράτες κλεπτοκράτες όπως σήμερα, διαχρονικά υπονόμευαν την πορεία και την πρόοδο της Ελλάδας και έκαναν τα πάντα για να μας τελειώσουν. Η επέτειος των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή είναι εδώ, φέτος, για να μας θυμίζει πώς η κτηνωδία υλοποιήθηκε με όπλα και χρήματα των Ρώσων. Χωρίς τη ρωσική στήριξη οι νεότουρκ

Ρε Κούλη θα αφήσεις πυρομαχικά στον ελληνικό στρατο για να αμυνθεί μην τυχόν και κάνουν ντου οι Τουρκουτ ;Τι είστε εσεις ρε παιδάκι μου στείλατε τους Πάτριοτ στην σαουδικη Αραβια ,ρουκέτες των RM-70 καιRPG -18 στην Ουκρανία ,είστε μια κατηγορία μόνοι σας !!!!

Εμείς δεν έχουμε βρακί να φορέσουμε μήπως μας στέλνουν αυτοί.... Μαζευτε το ζαβό όλο γκάφες

11:53 όταν πάει ο γιος σου φαντάρος η ο αδερφος σου, να επιμείνεις να στείλει στρατο ο Γουρλωματης .

Ρε ξεφτιλες όταν οι Αμερικανοί ξεκλήρισαν ολόκληρα Κράτη που ήσασταν; Με ποιον πας να τα βάλεις μωρη πορδή; Ο Πούτιν είναι ηγέτης δεν είναι καλτσοδετα που είσαι εσύ!

@13:21 - 14:55 Βγες ανοιχτά και κάνε δηλώση, χρυσαυγίτη της οκάς. Βγες να γράψεις τα ίδια και στο φουμπου σου, επώνυμα και ανοιχτά. Αφού είσαι τόσο σίγουρος πως έχεις δίκιο και είσαι τόσο σωστός και τόσο πατριώτης, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Βγες με το όνομά σου, κότα εισαγώμενη από Ελβετία. Ωραία επανάσταση κάνεις ανώνυμα από τα καντόνια και τη λίμνη. Εμείς σε ξέρουμε καλά, αλλά να σε μάθουν και μερικά αφελή πελατάκια σου, που τα έχεις πείσει ότι ενδιαφέρεσαι για την ιστορία και τον πολιτισμό και την πατρίδα μας. Μισάνθρωπε κομπλεξικέ κρυφοναζί, που κάνεις προπαγάνδα για τον φονιά Πούτιν

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά σύμφωνα με ανώτατη πηγή του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στο φορτίο των όπλων και των πυρομαχικών που έστειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον Ζελένσκι στην Ουκρανία για να τα χρησιμοποιήσει κατά των Ρώσων, περιλαμβάνεται μεγάλος αριθμός ρουκετών των 115 ρουκετοβόλων RM-70 που είχε προμηθευτεί η Ελλάδα από την πρώην Ανατολική Γερμανία, είναι ακριβώς αυτά που έχουν αναπτυχθεί στα νησιά και η Τουρκία απαιτεί την απομάκρυνσή τους!

ηλίθια , απερίσκεπτη και επικίνδυνη απόφαση , που εύχομαι να μας στοιχήσει όσο το δυνατο λιγότερο . Ας στέλναμε ότι θέλαμε εκτός από ΟΠΛΑ , οι άνθρωποι είναι μεγάλοι μ@@@@@@!!!!!!

Ναι στην ανθρωπιστική βοήθεια. Όχι σε στρατιωτική εμπλοκή της χώρας μας. Κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Έχει πιάσει τόπο και στην Ελλάδα η χρηματοδότηση από την μαμά "Ρουσία". Κάμποσα τα Πουτινάκια. Αριστερά και ακροδεξιά. Μειοψηφία πάντα, αλλά παραμένουν ντροπή. Τόσο λίγο τους κόβει;

@16:46-Οπως ακριβώς έχει επέμβει στην Κύπρο ας πούμε. Είχαν τύψεις στη Γιουγκοσλαβία; Στη Συρία; Στο Αφγανιστάν; Σταματώ εδώ γιατί δε φτάνουν 600 χαρακτήρες. Αλλά, αυτοί είστε. Στα εξηγώ ωραία;

20:20 άσε τις απειλές μην φας κάνενα ντιρεκτ από Ρώσο και κατεβάσεις περίοδο ,βγήκες εδώ μέσα να βρίσεις τον πρόεδρο.

Ήταν καιρός να ηττηθεί ένα σχέδιο του μεγαλύτερου εχθρού της ειρήνης (ΝΑΤΟ), έστω και εάν αυτό γίνεται από κάποιον που δεν είναι φίλος μας. Πάντως είναι θετικό ότι μετά από 8 χρόνια, όλοι κατάλαβαν ότι στην Ουκρανία γίνεται πόλεμος. Δεν άρχισε τώρα, μαίνεται 8 χρόνια. Τα εξηγώ ωραία;

19:35 διάβασε λίγο ιστορία ρε κακομοίρη !!Ποια πρόοδο της Ελλάδας εμπόδισαν ,κοιτά τα χάλια της χώρας που κατοικείς .Μάλλον δεν γνωριζεις ότι είχε στείλει στρατο στην Οδησσο ο Βενιζέλος για να πολεμήσει τους μπολσεβίκους και μας το φύλαγαν .Ουδετερότητα πρέπει να κρατάμε σε κάθε πόλεμο ρε ξερολασαα.

Λοιπόν αμερικανοτσολιαδάκια τρέξτε στο σημείο στρατολόγησης που συγκροτήθηκε στην τοπική της ΝΔούλας με διμοιρίτη τον Παύλο. Θα χορηγηθείτε διάφανο φερετζέ, γαλάζια πασουμάκια, πράσινο φεσάκι με κόκκινη φούντα και πακιστανικό εθνόσημο (ευγενική χορηγία Μηταράκη). Θα μεταφερθείτε στα κεντρικά της Συγγρού όπου μετά από μία ταχύρυθμη εκπαίδευση το τάγμα με διοικητή τον Φουρθιώτη θα μεταφερθεί με C καυτή ζώνη της Μαριούπολης προς τέρψιν των Ουκρανικών $$ και των τούρκων τζιχαντι$τών.

01:07 εσύ να διαβάσεις ιστορία, κύριε παραχαράκτη γιδοβοσκέ. Έχει δίκιο ο 19:35. Ουδέποτε η Ελλάδα είδε καλό από τους Ρος. Και πάψτε επιτέλους να κόβετε και να ράβετε τα ιστορικά γεγονότα ανάλογα με την ατζέντα σας και την ατζέντα κάθε Βελόπουλου που πουλάει χειρόγραφες επιστολές του Χριστού. Ο Βελόπουλος και τα χρυσαύγουλα είναι το μέτρο της αξιοπιστίας σου και του πατριωτισμού σου. Πάτος. Ο Ελληνικός λαός δεινόπαθησε διαχρονικά από τη ρώσικη υπόσχεση. Στα μέρη μας ξεκινάμε από Ορλωφικά και φτάνουμε στην εμφύλια τραγωδία.

@ ελβετογιατρό ΣΠΙΘΑμιαίο: μετά την αποστολή στρατού απ τον Βενιζέλο ακολούθησε η συνθήκη των Σεβρών. Η Ελλάδα απομονώθηκε απο τους συμμάχους της και ακολουθησε η καταστροφή του 22 όταν ανέλαβαν οι υπέρμαχοι της ουδετερότητας. Κουδούνι διάλειμμα.

Φοβούνται μην μπλεξουμε τα κόκκινα και μαύρα ρετάλια που το 15 στήριζαν δραχμή και την παράγγελναν στο νομισματοκοπείο του Πούτιν!

οι δοσίλογοι αριστερόστροφοι φασίστες τάσονται υπέρ της Ρωσίας ενάντια ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ στα συμφέροντα της Ελλάδας. Φτιάξτε ακόμα έναν ΕΛΑΣ γιατί ο προηγούμενος μπαγιάτεψε μετά από τόσα χρόνια και ελάτε να τον ξαναπιείτε. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.

Ου να χαθείτς ξεφτίλες που βγήκατε εδώ μέσα να βρίσετε τον Πούτιν, ο Πούτιν είναι ηγέτης ρε όρνια δεν είναι σούργελο όπως είναι οι ηγέτες της Δύσης και μαριονέτα όπως είναι ο Κούλης σας

Ψυχραιμία πατριώτες! Όλα σωστά και όλα λάθος. Ένα είναι σίγουρο. Πάντα τους πολέμους τους κατασκευάζουν οι ελίτ & την πληρώνουν οι απλοί πολίτες. Οι αμερικανική οικονομική ελίτ κάνει παιχνίδι κόντρα στην Ρωσική οικονομική ελίτ. Χρησιμοποιούν τους Ουκρανούς ως μπάλα & ας σκοτώνετε κόσμο. Ρώσοι & Ουκρανοί είναι αδέρφια, όπως είμαστε εμείς π.χ. με τους ελληνοκύπριου. Φανταστείτε τώρα οι Τούρκοι να επιβάλλουν με πραξικόπημα δικούς τους ανθρώπους στην Κύπρο & να θέλουν να τοποθετήσουν Τουρκικούς πυραύλους στο νησί. Ένα τέτοιο σενάριο δικαιολογεί μια επέμβαση Ελλήνων στρατευμάτων στην Κύπρο;

20:20 Ααααα, γι' αυτό εσύ βγαίνεις και βρίζεις με το όνομά σου, ε κότα εισαγόμενη από την Ελλάδα; Τώρα κατάλαβα

Πρώτα ο πούτιν έβαλε το πουτινάκι του, γνωστό και ως Λουκασένκο, να στέλνει μετανάστες στα σύνορα νομίζοντας ότι έτσι θα διχάσει την Ευρώπη. Απέτυχε. Μετά προσπάθησε να φτιάξει ένα αφήγημα ότι αυτός είναι που δέχεται επίθεση και πάλι απέτυχε να μας διχάσει. 5-10 γραφικούς ρωσόφιλους που έχετε απομείνει δεν σας υπολογίζει κανείς. Η Ευρώπη είναι ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία της ενωμένη κι αυτό τον πούτιν τον πονάει. Το καλοκαίρι πάνω για 20 χώρες μας έστειλαν βοήθεια στις φωτιές και ο πούτιν ήταν ο ΜΟΝΟΣ ηγέτης που κάλεσε τον πρωθυπουργό για να του πει "θυμάστε που σας βοηθήσαμε"...

...Για να καταλάβετε για τι γελοίο άνθρωπο μιλάμε όπου σου στέλνει βοήθεια απλά και μόνο για να στο χτυπήσει μερικούς μήνες μετά. Και πίστευε ότι με αυτό τον τρόπο θα μας φέρει σε σύγκρουση με την Ευρώπη. Ρωσόφιλοι σας φτύνει όλος ο πλανήτης μαζί τον Πούτιν (μέχρι και ο ρωσικός και λευκορωσικός λαός σας φτύνει) και λέτε ότι βρέχει.

*μια μικρή διόρθωση: πουτινόφιλοι έπρεπε να πω κι όχι ρωσόφιλοι

Δοσίλογοι είναι οι βρομι....δες οι πρόγονοι σας που φορούσαν μαύρες κουκούλες και έδειχναν με το δάχτυλο τους αγωνιστές Έλληνες στους ΝΑΖΊ. ΈΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ ΔΕΞΙΟΊ

Για την καταστροφή της Σμύρνης φταίει το ξερό μας το κεφάλι ,για την εισβολή στην Κύπρο πάλι φταίει το ξερό μας το κεφάλι ,μην ψάχνετε να ρίξετε ευθύνες άλλου Ελληναρες.

@15:23 - Στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕΝ μιλάνε για σχοινί... Απλώς σας πρόλαβαν οι "δεξιοί". Εσείς χειρότερα θα κάνατε..

@14:58 Εγώ δεν βγήκα ποτέ να ξεσηκώσω τον κόσμο κατά της ελληνικής πολιτείας επειδή τάχθηκε με τη σωστή πλευρά, όπως κάνεις εσύ, μισέλληνα κρυφοναζί. Μόνο σε σένα απευθύνθηκα, που άρχισες τις πουτινιές, όπως ο ηγέτης σου. Επίσης, εγώ δεν προσποιούμαι τον δημοκράτη στις παρέες και τον κύκλο μου, όπως κάνεις εσύ, φίδι κρυφό που δηλητηριάζεις το δημόσιο λόγο χειρότερα και από τα εντεταλμένα όργανα της ρώσικης προπαγάνδας. Εσύ, η σιχαμερή πρεσβεία τους, τα χρυσαύγουλα, και όσοι διάβασαν τις επιστολές του Χριστού και πείστηκαν για τη θεότητα της Πουτίνας σου. Αυτοί μείνατε. Αφού δε ντρέπεσαι λίγο

@ Μερκελοκιλοτάκι-πουτινάκι-κρυφοναζί-χουντομπολσεβίκε: ακόμη και η διαχρονικά ουδέτερη πατρίδα σου, η Ελβετία, προ ολίγου ανακοίνωσε ότι συντάσσεται με ΕΕ, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ και υιοθετεί όλες τις κυρώσεις. Ποιος; Η πάντοτε αμέτοχη Ελβετία. Μένεις ακόμη πιο μόνος, να βράζεις στα σκοτάδια της κακίας και του φθόνου, Ελληνοχριστιανέ της κακιάς ώρας. Γιατί Έλληνας και Πουτινάκι είναι έννοιες ασυμβίβαστες. Και μια συμβουλή: το ντιρέκτ που περιφέρεις και μας απειλείς, κράτα το για μια ώρα ανάγκης. Μπορεί να σου χρειαστεί όταν θα έρθουν οι Ερινύες. Γιατί θα έρθουν, και θα σε βρουν όπου κι αν κρύβεσαι

''ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ'' (Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ) ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ (Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ) ΞΕΡΟΥΜΕ 16:03 ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ

Δεκτές στην Ευρωπαική λεγεώνα εθελοντών και οι Ρουβικωνοπούλες σαν τον 15:53. Ειδικά αυτές θα πληρωθούν σε €. Τρέξατε στα κατά τόπους γραφεία στρατολογίας της ΝΔούλας της περιοχής σας.

Σκοπός τους είναι ένας, Η Δημιουργία Φόβου με τα Μνημόνια,με τις Αρρώστιες και με τους πολέμους κ.λ.π. και μετά θα μας ......σώσουν,Ξυπνάτε!

Και δεύτερο φορτίο με όπλα στέλνει ο Γουρλωματης ,Αρχηγέ του ΓΕΕΘΑ έπρεπε να πατήσεις πόδι ,αυτούς τους ξέρουμε τι είναι ,οι επιτελείς όμως ;Στερήσατε τα RM-70 από ρουκέτες και το πεζικό από RPG-18 .

Αγαπητοί "δημοκράτες" και αγαπητά "πουτινάκια", όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη. Διαβάστε λίγο ιστορία. Το 1962, όταν κατασκοπευτικό αεροσκάφος εντόπισε ρωσικούς πυραύλους στον κόλπο των Χοίρων (κοίτα σύμπτωση) στην Κούβα, ο "δημοκράτης" Κέννεντυ απείλησε με πυρηνικό πόλεμο. Δεν ήταν η Κούβα ανεξάρτητο κράτος; Ή μήπως απαλλάσσεται ο Κέννεντυ επειδή ήταν "δημοκράτης"; Τα ίδια συνέβαιναν και τα ίδια θα συμβαίνουν πάντα. Η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται, έως ότου γίνει κατανοητή. Τα εξηγώ ωραία;

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.