Η εφαρμογή «Τα Μονοπάτια του Δήμου Τρίπολης» βραβεύτηκε στα Best City Awards 2023 (pics,vid)

Η εφαρμογή «Τα Μονοπάτια του Δήμου Τρίπολης» βραβεύτηκε στα Best City Awards 2023 (pics,vid)

Ιανουάριος 17, 2023 - 19:33
13 σχόλια

Τζιούμης: Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες, προσελκύουμε νέους επισκέπτες στον Δήμο μας

Στα Best City Awards βραβεύτηκε ο Δήμος Τρίπολης (μαζί με τον Δήμο Καλαμάτας ήταν οι μοναδικοί δήμοι της Πελοποννήσου που βραβεύθηκαν), για την εφαρμογή Tripolis Trails. Μία εφαρμογή για κινητές συσκευές με θέμα τα Ιστορικά μονοπάτια πεζοπορίας του Δήμου Τρίπολης.

Τα Best City Awards επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις και την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στo Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων , παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Βορίδη, του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου και δημάρχων από όλη την Ελλάδα, βραβεύτηκαν οι νικητές, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Τρίπολης.

Tα Best City Awards 2023 ,υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ, της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για 7η χρονιά ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε.

Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης ο οποίος τόνισε σε δήλωσή του: «Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες, αναπτύσσουμε εφαρμογές και αναδεικνύουμε τα ιστορικά μας μονοπάτια. Είμαστε υπερήφανοι που η επιλογή μας αυτή αναγνωρίστηκε και βραβεύτηκε στα Best City Awards, βραβεία με πανελλήνια απήχηση.

Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες του Δήμου για την συνολική δουλειά που κάνουν, όπως και την εταιρία Codable για τη συνεργασία στο συγκεκριμένο έργο.

Η δημοτική μας αρχή δεν σταματά στιγμή να λαμβάνει πρωτοβουλίες οι οποίες, μέσα από τις νέες τεχνολογίες, αναδεικνύουν τις ομορφιές του τόπου μας και προσελκύουν νέους επισκέπτες, δίνοντας ώθηση στην τοπική μας οικονομία».

Δελτίο Τύπου

Viber 2023 01 17 17 33 28 869Viber 2023 01 17 17 33 55 560Viber 2023 01 17 17 34 06 132Viber 2023 01 17 18 01 56 621Viber 2023 01 17 18 02 25 885ber 2023 01 17 18 02 33 569

 
Ο Δήμος Τρίπολης έχει δημιουργήσει εφαρμογή που είναι πολύ εύκολη στη χρήση της και διατίθεται δωρεάν στο Google Play και Apple Store.
 
Θα την βρείτε με τον τίτλο «Μονοπάτια Δήμου Τρίπολης» και εκεί, εκτός από πληροφορίες για τις διαδρομές, τα μονοπάτια και τα σημεία ενδιαφέροντος, θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία για τους τόπους δράσης της Ελληνικής Επανάστασης που συμπίπτουν με τις διαδρομές που θα ακολουθήσετε.
Video: 

Τα ιστορικά μονοπάτια του Δήμου Τρίπολης


13 Σχόλια

Απαράδεκτη εφαρμογή, εντελώς παρωχημένης λογικής - δομής - αισθητικής , γεμάτη λάθη και κενά, στο πόδι όλο. Για κάγκουρες και γέρους. Κανείς νέος δεν κάθεται σαυτή τη μούχλα Το « βραβείο » είναι άλλου παπά ευαγγέλιο .. τα συγκεκριμένα βραβεία άλλωστε είναι γνωστό τι εξυπηρετούν στην πιάτσα . Όσο για τις «νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Δήμος Τρίπολης, εδώ γελάμε, πεθαίνουμε από τα γέλια ! τελευταίοι στη χώρα και συνεχίζουμε προς τα κάτω και προς τα πίσω ακάθεκτοι

Και η ΤΡΙΠΟΛΗ κατεστραμμένη όπου και αν κοιτάξεις τώρα από τον δημαρχσκο και την χωριάτικη τεμπελο-συμμορια του. ( 47 μήνες -τωρσ! ).

21.28 πήγαινε σε κάποιο ψυχίατρο. Η πόλη αλλάζει,ομορφαίνει με έργα παντού. Μπράβο δήμαρχε

Επιτέλους ένας δήμαρχος που διαφημίζει την πόλη μας παντού. Συγχαρητήρια κ. δήμαρχε δεν σε ειχα ψηφίσει αλλά τώρα είμαι φανατική μαζί σου.

Πράγματι είναι πολύ ενδιαφέρουσα η εφαρμογή, ωστόσο βρίσκεται στην κατηγορία των 100+ downloads. Δεν το λες και μεγάλη επιτυχία εξωστρέφειας... Επιπλέον, καλό θα είναι να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα όταν γίνονται δηλώσεις "Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες" όταν πριν από λίγο καιρό βρεθήκαμε στον πάτο των δεικτών για τις ψηφιακές υπηρεσίες των Δήμων (https://www.arcadiaportal.gr/news/dimos-tripolis-miden-stin-psifiaki-exypiretisi-ton-politon)

Εξωστρέφεια; Ο Δήμος Τρίπολης; Πάτε καλά; Έχετε δει την ιστοσελίδα του Δήμου; Έχετε μπερδέψει το Λονδίνο με την Τρίπολη; Μάλλον εδώ ταιριάζει αυτό που είχε πει κάποιος για τα Καλάβρυτα. "Σαμονί θα τα κάνουμε". Ακριβώς αυτό για την Τρίπολη.

@0.22 Ο Δημαρχακος. μαζι με την Βλάχο-συμμορια του κατάφεραν μετά τεράστιας και επίμονης & συντονισμένης προσπάθειας να μετατρέψουν την ΤΡΙΠΟΛΗ ,σε ένα μεγάλο απέραντο κατεστραμμένο βρώμικο ΤΣΑΝΤΙΡΙ με 600-800 αδέσποτα και 400 ψυχικά αρρώστους να οργώνουν την ΠΟΛΗ @24/7......ΝΑ ζήσουν οι ΑΡΧΟΝΤΟΒΛΑΧΟΙ!

12.11 εσύ πρέπει να δεις την ψυχική σου υγεία. Ο δήμαρχος αλλ´ζει και ομορφαίνει την πόλη μας. Εξάλλου είναι ο μόνος δήμαρχος σε σχέση με τους προηγούμενους που έχει ταξιδέψει παντού κάπιοι άλλοι ήταν αρχοντόβλαχοι μάλλον καράβλαχοι.

@ 15.34"". Είσαι μεγάλος ΑΡΧΟΝΤΑΣ & Ταλληρο-φονιας Ιατρουδι του Τζιβα -- ΖΗΤΩ οι παράγκες και τα αδέσποτα της Τριπόλεως......ΖΗΤΩ!!

Ο Καμπόσος με 9.000 ευρώ παράγγειλε βραβείο και το παρέλαβε στις Κάννες. Μην καταντήσουμε Αργος!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.