Η Αρκαδία «έρχεται» πιο κοντά στην Αργολίδα (vid)

Η Αρκαδία «έρχεται» πιο κοντά στην Αργολίδα (vid)

Δεκέμβριος 01, 2015 - 10:01
0 σχόλια

Έργα συντήρησης επαρχιακών οδών στη Νεστάνη

Συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Πελοποννήσου τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στο κτίριο της περιφερείας στην πλατεία Ανεξαρτησίας στην Τρίπολη. Ένα από τα πολλά θέματα τα οποία συζήτησε το σώμα ήταν και η συντήρηση επαρχιακής οδού Νεστάνη –Καριές, ποσού 100.000 ευρώ.

Το έργο ανέπτυξε στην οικονομική επιτροπή ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, αναφέροντας ότι πρόκειται για ένα έργο πνοής το οποίο και θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους  αρκετών χωριών, και φυσικά θα ενώνει τους νομούς Αρκαδίας –Αργολίδας μειώνοντας την χιλιομετρική απόσταση. Θα ένωσει τις εμπορικές δραστηριότητες των δύο νομών και επίσης θα βοηθήσει τους κτηνοτρόφους να φτάνουν στην εργασίας τους ειδικά τώρα που έρχεται χειμώνας.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι το έργο αυτό θα βοηθήσει και στην  πρόληψη των πυρκαγιών καθώς θα γίνονται πιο εύκολα περιπολίες σε ολόκληρη την περιοχή. Μεταξύ των πολλών οφελών για τους κατοίκους είναι ότι θα γίνει πιο εύκολη η πρόσβαση  για μία πηγή με καλό και ποιοτικό νερό.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η Αρκαδία «έρχεται» πιο κοντά στην Αργολίδα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.