Πότε θα γίνει η παρουσίαση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων δήμου Τρίπολης

Πότε θα γίνει η παρουσίαση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων δήμου Τρίπολης

Δεκέμβριος 01, 2015 - 10:10
0 σχόλια

Μεγάλος λόγος έχει γίνει για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη τις ήμερες των εορτών.

Το αρχικό πρόγραμμα το οποίο και ψηφίστηκε στην Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης ανέφερε ως μέρα έναρξης των εκδηλώσεων αυτή του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου. Αλλά ο δήμος πρόλαβε και ακύρωσε αυτή την ημερομηνία. Σύμφωνα με πληροφορίες η 9η Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη θα είναι αυτή που θα οριστεί ως ημέρα έναρξης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και της φωταγώγησης των δέντρων στην Τρίπολη.

Οι τελικές απαντήσεις για το πρόγραμμα των Χριστουγέννων θα δοθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου όπου ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην Αίθουσα Συσκέψεων του δημαρχείου Τρίπολης.

Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία Πετρινού έγιναν στις 14 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.