Η απονομή και τα «όλε» θριάμβου του Λεωνιδίου (vid)

Η απονομή και τα «όλε» θριάμβου του Λεωνιδίου (vid)

Μάρτιος 08, 2017 - 19:53
0 σχόλια

Το Λεωνίδιο έφθασε στο νταμπλ λυγίζοντας στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης την αντίσταση του μαχητικού Ορχομενού με τα γκολ του Πιτ Κυρίου με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και του Ανδρέα Κυρίου.

Οι ερυθρόλευκοι έφθασαν στον νταμπλ ολοκληρώνοντας την απολιτική κυριαρχία τους την φετινή χρονιά στον χώρο του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αρκαδίας σε μια σε σεζόν όνειρο για την ομάδα και τους φιλάθλους της.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε ένα κουβάρι ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση να πανηγυρίζουν μαζί με τους φιλάθλους την κατάκτηση του κυπέλλου Αρκαδίας με το ξέσπασμα πανηγυρισμών του Λεωνιδίου να είναι τρομερό.

Οι απονομές και ανυπομονησία για να σηκωθεί ψηλά στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ το κύπελλο, τα όλε στην εξέδρα, οι σαμπάνιες, τα συνθήματα και όλες οι στιγμές ευτυχίας των ανθρώπων του Λεωνιδίου για την μεγάλη τους επιτυχία και την στιγμή της απόλυτης δικαίωσης τους.

Δείτε στο βίντεο τους ξέφρενους πανηγυρισμούς, την απονομή του κυπέλλου Αρκαδίας αλλά και τα όλε προς την ερυθρόλευκη κερκίδα από πλευράς Λεωνιδίου.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Τα όλε του θριάμβου του Λεωνιδίου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.