Η αντίστροφη μέτρηση για το Skiritida Run έχει αρχίσει! (pics,vid)

Η αντίστροφη μέτρηση για το Skiritida Run έχει αρχίσει! (pics,vid)

Ιούνιος 07, 2017 - 17:00
6 σχόλια

Ο αγώνας Skiritida Run έρχεται για να αναδείξει τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως για να προσφέρει ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού. Από το πρωί του Σαββάτου 10 Ιουνίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αρκαδία. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες δρόμου (Ημιμαραθώνιος, 10km, 5km και 1km για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στα γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και τένις στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το Skiritida Run θα ολοκληρωθεί με συναυλία με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια από ντόπιους μουσικούς και τραγουδιστές και πολλές ακόμη εκπλήξεις!
Οι δρομείς οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το περίπτερο της διοργάνωσης στην πλατεία Πετρινού τον αγωνιστικό τους εξοπλισμό καθώς επίσης και το αναμνηστικό υλικό της διοργάνωσης έως και την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 από τις 11:00 μέχρι τις 21:00.

Για τους εκτός Νομού συμμετέχοντες δρομείς οι οποίοι θα ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αρκαδία, θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του εξοπλισμού συμμετοχής τους, την ημέρα του αγώνα από τις Αφετηρίες των Δρόμων.

Παρακαλούνται όλοι οι δρομείς να βρίσκονται στον χώρο παραλαβής, ο οποίος θα βρίσκεται στην εκκίνηση του Δρόμου των 10km κατ’ελάχιστον μία (1) ώρα νωρίτερα από την ώρα εκκίνησης, προκειμένου να παραλάβουν το αγωνιστικό τους πακέτο. Η γραμματεία θα κλείσει στις 16:00 και δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα παράτασης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε ο γενικός διευθυντής της διοργάνωσης Γιάννης Ντάλλας.
 


6 Σχόλια

Καλό το τρέξιμο παιδιά αλλά εγώ θα προτιμούσα Κολλινιάτικο δροσερό κρασάκι με κανένα φρεσκοψημένο μεζεδάκι & κλαρίνο Ελληνικό! Καλή Επιτυχία!

Γιατί τα παιδιά για το 1 χιλιόμετρο δεν μπορούν να πάρουν τα μπλουζάκια μαζί με τα υπόλοιπα απο την Πετρινού αλλά μόνο στην αφετηρία την ημέρα του αγώνα ?Που θα αλλάξουν κορίτσια έκτης , 1η; , 2α; ,3ης γυμνασίου μπροστά στα συνομήλικα αγόρια ? Μπροστά σε όλο τον κόσμο? Οι υπέυθυνοι θα πρέπει να μεριμνήσουν και να μοιράστουν τα μπλουζάκια σήμερα και αύριο απο την Πέτρινού. Έλεος την λογική του αυτονόητου ζητάμε.

προφανως Γιωργο προτεραιοτητα εχουν οσοι μεγαλοι θα τρεξουν και θα εχουν πληρωσει φυσικα ,προτεραιοτητα για τον εξοπλισμο (και μου φαινεται λογικο) και μετα οσα μεινουν θα μοιραστουν στα παιδια που θα παρουν μερος,αυτο σκεφτωμαι εγω δεν ξερω κατι απο μεσα απο τη διοργανωση

στο ερώτημα δεν πήρα απάντηση για το που θα αλλάξουν τα παιδιά. Αν το θέμα είναι οικονομικό ας έβαζαν ένα αντίτιμο για τα παιδιά. Πέρσι πάντως τα είχαμς προμηθευτεί όλα απο την πλατεία Άρεως και για ενήλικες και για παιδιά.

Συγχωρεστε μου τη δικη μου παρεμβαση παρολο που δεν εχω σχεση με τη διοργανωση, αλλα αφου ειναι αδυνατο να σας δωσουν μπλουζακια, δε μπορειτε να φορεσετε στα κοριτσακια αμανικα μπλουζακια και να φορεσουν απο πανω τις μπλουζες αυτες της συμμετοχης? Δε χρειαζεται να τσακωνομαστε για το παραμικρο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.