Η αντιπλημμυρική προστασία στο επίκεντρο της συνάντησης Λαμπρόπουλου - Τζιούμη

Η αντιπλημμυρική προστασία στο επίκεντρο της συνάντησης Λαμπρόπουλου - Τζιούμη

Σεπτέμβριος 06, 2019 - 16:36
14 σχόλια

Την Πέμπτη 05.09.2019 , ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος,  πραγματοποίησε  προγραμματισμένη συνάντηση , με τον Δήμαρχο Τρίπολης ,Κώστα Τζιούμη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης .

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο συντονισμός Περιφέρειας και Δήμου, για την πρόληψη και αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων από πλημμύρες, ενόψει του χειμώνα , αλλά και ο σχεδιασμός της αντιπλημμυρικής προστασίας για τα επόμενα έτη.  

Επικράτησε κλίμα αισιοδοξίας, απόλυτη ικανοποίηση και υπόσχεση για άμεση και διαρκή συνεργασία. 

 

Δελτίο Τύπου


14 Σχόλια

Επιτέλους μετά από τόσες καταστροφικές πλημμύρες, έγινε το αυτονόητο!!! Η συνεργασία και η συνενόηση!! Εφαρμόστε τη νομοθεσία!!! Η πρώτη σωστή ενέργεια στη γέφυρσ της Μαγούλας "δείχνει" το δρόμο.... από Παρθένι ως Δολιανά κ Βουρβουρα.

Βάλτε μηχανήματα να ανοίξουν τα ρέματα και διαπλάτυνση στις όχθες των ποταμών. Καθαρίστε τις καταβόθρες. Κάντε το σωστό. Βάλτε τους προέδρους των χωριών να ανοίξουν τα χαντάκια τους. Καταλάβατε τι γινόταν τόσα χρόνια....! Πολύ ορθή η ΚΑΘΑΡΣΗ! Μπράβο και στο Νίκα και στο Τζιούμη.

Γελοίοι .....Ποιός Νίκας ; Ολα αυτα μέχρι το Καλοκαίρι αυτά ήταν αρμοδιότητα των Δήμων . Το γεφύρι της Μαγούλας ,που δείχνει το δρόμο είναι έργο της περιφερειακης Τατούλη ,όταν πήρε την αρμοδιότητα . Σταματηστε να λοιδωρειτε .......

Η προετοιμασία και ο προγραμματισμός είχε γίνει ήδη από την απερχόμενη Περιφερειακή αρχή . Καθαρίστηκαν πολλές χιλιάδες μέτρα ρεμάτων και είχε προγραμματιστεί και έργο (για πρώτη φορά) καθαρισμού των ρεμάτων... Αν δεν είχε γίνει δουλειά θα έπρεπε να την κάνουν τώρα και ο χρόνος δεν θα ήταν σύμμαχος.. Μην λοιπόν λέτε μπράβο για πράγματα που ανήκουν σε άλλους.. Κρατήστε τη λατρεία της να την εκφράσετε όταν προγραμματίσουν και υλοποιήσουν δικά τους έργα...Και καλό θα είναι που και που να αναφέρεται η προσπάθεια των προηγούμενων και να μην μηδενίζεται τίποτα...Αρκετό "γλείψιμο" πέφτει...

8:49 γνωρίζεις πολύ καλά τι έλεγε ο αδερφός για τα ρεματα και τα ποτάμια. Δεν φτιάχνω τίποτα για να μην γκρινιάζουν. Το γεφύρι της Μαγούλας βγες με ονοματεπώνυμο να σου πουμε ποιος το έκανε και ποιός το μπάζωνε μετά την πλημμύρα και τι πίστωση ζητούσαν το 2016 να βγάλουν... Τα μπραβο φυσικα τα ανήκουν σε σας μόνο για τις ασφαλτοστρώσεις που διαλύονται!! Όλοι ξέρουμε ποιός ασχολήθηκε με τα ρέματα κ τα ποτάμια στην ΠΕ Αρκαδίας. Ένας μόνο. Πνίγηκε ο κόσμος τα προηγούμενα χρόνια. Μπράβο για την συνεργασία είπαμε, μην κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις... Σε πόνεσε πολύ όμως η "κάθαρση".

Εμεις οι γελοίοι σε ρωταμε 8.49 της "περιφέρειας Τατούλη", αφού τα κάνατε όλα σωστά γιατί οι ανακατάξεις? Δεν υπήρχε η φήμη ότι δουλεύατε με πρόγραμμα και όραμα....; Σας έβαλε ο Νίκας στο μάτι...; Θεωρούσατε ότι θα σας έσωζε ο νεος αντιπεριφερειάρχης...; Η ζωή είναι κύκλος αγαπητέ.... Νίκα προχώρα, εμπιστοσύνη σε κανέναν "κάτω "από σένα.....!

8.49 Αρμοδιότητα των δήμων ήταν μέχρι πέρσυ το καλοκαίρι 2018 όχι αυτό 2019 Βγάλε την άσφαλτο από τα μάτια σου και " μελέτα" λίγο!! Το "μελέτα" το έπιασες ή να στο κάνω πιο λιανά να μάθει ο κόσμος! Νσ δώ τι θσ "μελετάς" τώρα!!! Χαχαχα!Λιτότης μεγάλε τώρα... εμ, καλά ήταν ως τώρα!

Το εργο στη γέφυρα της Μαγουλας, το θελετε δεν το θελετε εγινε επι Τατουλη . Τελεια και παυλα.

Α! Σαν σήμερα , πριν 3 χρόνια είχαμε 3 νεκρούς από τις πλημμύρες στην Καλαμάτα . Ιχνος ενοχής κ. Νίκα ;;;;

Αν ο καθαρισμός είναι σαν αυτό που έκανε η περιφέρεια το φθινόπωρο του 18 στο κορυθιο και διαλύθηκε ο γαρεατης να μας λείπει

16.39 είμαστε διπλά χαρούμενοι που έγινε επί τατούλη κόντρα σε όλα... εσύ όμως γιατί τσιτώνεσαι τόσο? Για σένα ή για τον δικό σου από τη Μαγούλα? Τι πρόβλημα είχε η γέφυρα γνωρίζεις, ποιος την μπάζωνε και γιατί επίσης γνωρίζεις. Δεν μπόρεσες να την "μελετήσεις" όμως! Αν ήξερε ο κόσμος.... Αν μάθει όμως? Πράγματι όλα επί εποχής τατούλη αγαπητέ!

18:03 . Λυπάμαι να πω , πως δεν είμαι αυτός που νομίζεις . Γι αυτό και δεν καταλαβαίνω σε ποιούς αναφέρεσαι Δεν πειράζει όμως . Οσα πάντως λέω εγώ είναι αλήθεια . Η δική μου αλήθεια δεν σημαίνει ότι αναιρεί τη δική σου . Την εργατικότητα , το ενδιαφέρον και τον πατριωτισμό όμως του Τατούλη , δεν δέχομαι να τα αμφισβητεί κανείς.

18:03. Δεν λυπάμαι που δεν θέλω να ξέρω ποιός είσαι. Ξεκίνησες 07/09/2019 , 8:49, με το χαρακτηρισμό "γελοίοι", η εργατικότητα, ο πατριωτισμός, και το ενδιαφέρον του τατούλη στο επιτρέπουν και για αυτό δεν το αμφισβήτησα πουθενά. Η αλήθεια μου φυσικά και δεν αναιρείται διότι το αποδέχεσαι και εσύ και σε ευχαριστώ. Και η δική σου δεν αναιρείται και το απιδέχομαι γιατί όλα έγιναν στο συγκεκριμένο σημείο με τον "αέρα" τατούλη. Τώρα όμως το παραμυθάκι έλαβε τέλος. Και κλείνω όπως άρχισα. Δεν θέλω να ξέρω ποιός είσαι και δεν λυπάμαι.

Ειναι απαράδεκτες οι δικαιολογίες όταν κονδύλια που προορίζονταν για επείγοντα έργα, χρησιμοποιήθηκαν για κομματικούς σκοπούς και για να εκθρέψουν πολιτικές αυταπάτες !! Σε βολεύει να το υπερασπίεσαι αυτό γιατί είσαι και εσύ μέρος της αυταπάτης των προηγούμενων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.