Η ΑΕΚ Τρίπολης δημιουργεί «φυτώριο» νέων ποδοσφαιριστών

Η ΑΕΚ Τρίπολης δημιουργεί «φυτώριο» νέων ποδοσφαιριστών

Αύγουστος 29, 2018 - 15:21
0 σχόλια

Συνεχίζοντας  την επιτυχημένη προσπάθεια της, που ξεκίνησε την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά με την  πλήρη ανανέωση της ποδοσφαιρικής ομάδας και του τμήματος ποδοσφαίρου της, η  ΑΕΚ Τρίπολης, «κατεβάζοντας» μια ομάδα που αποτελείτο από ποδοσφαιριστές με μέσο όρο ηλικίας τα 17 χρόνια και η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση στο τοπικό πρωτάθλημα ,ανανέωσε την συνεργασία της με τον κο Κ. Καλογιαννίδη , ο οποίος συνεχίζει να έχει την ευθύνη και στην νέα περίοδο.

Ταυτόχρονα, μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες, ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κο Π. Βαλασόπουλο ,τον π.Προεδρό και υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κο Ιωάννη Νίκου και τον προπονητή της κου Καλογιαννίδη ,απεφασίσθη η ίδρυση ακαδημιών ποδοσφαίρου την ευθύνη των οποίων αναλαμβάνει ο κος Καλογιαννίδης.

Στόχος τόσο του Δ.Σ. όσο και της προπονητικής ομάδας ,είναι τα επόμενα χρόνια να δημιουργηθεί με την καθοδήγηση του κου Καλογιαννίδη , ένα φυτώριο νέων αθλητών που μαθαίνοντας το «ευ αγωνίζεσθαι» , θα  πλαισιώνουν την «πρώτη» ομάδα ,αλλά και θα μετέχουν με αξιώσεις στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Κοινή πεποίθηση όλων αποτελεί το γεγονός ότι η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας, και ιδιαίτερα του Αρκαδικού, θα προέλθει από το πλούσιο ταλέντο που έχουν οι νέες γενιές και αυτές θέλουμε αφ ενός να στηρίξουμε και αφ ετέρου να τούς δώσουμε τη δυνατότητα να το δείξουν μέσα στα Αρκαδικά και όχι μόνο γήπεδα.

Οι εγγραφές αρχίζουν 03 Σεπτεμβρίου 2018.

Πληροφορίες׃ κος Ιωάννης Νίκου 6974487702, κος Κ. Καλογιαννίδης 6988066101 

 

Τρίπολη 28 Αυγούστου 2018

Το ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.