Φιλική νίκη του Α.Ο. Τεγέας επί του Μαντινειακού

Φιλική νίκη του Α.Ο. Τεγέας επί του Μαντινειακού

Σεπτέμβριος 06, 2018 - 10:16
0 σχόλια

Φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας ανάμεσα στον Μαντινειακό και τον Α.Ο. Τεγέας.

Οι πράσινοι επικράτησαν με 3-1 του Μαντινειακού σε μια αναμέτρηση όπου Πολ Χατζόπουλος και Γιάννης Αποστολόπουλος είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα, να τσεκάρουν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους και ασφαλώς να βγάλουν τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τον Μαντινειακό με τον Α.Ο. Τεγέας από την άλλη να έχει λάβει μέρος και σε τουρνουά αγωνιζόμενος σε δύο αγώνες από ένα ημίχρονο την περασμένη εβδομάδα στην Αργολίδα.

Για την ιστορία το 3-1 για τον Α.Ο. Τεγέας διαμορφώθηκε με τέρματα των Σεμπάστιαν Κοπρένκα, Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου και Χρήστου Καραμπέτσου ενώ από πλευράς Μαντινειακού το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Βασίλης Μπεντεβής.

Να σημειωθεί ότι Α.Ο. Τεγέας και Μαντινειακός αναμένεται να συναντηθούν και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για την νέα σεζόν μιας και είναι ζευγάρι στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.