«Χρυσάφι» στα ταμεία του Αστέρα από τον Ντοναρούμα

«Χρυσάφι» στα ταμεία του Αστέρα από τον Ντοναρούμα

Ιούλιος 04, 2017 - 10:08
1 σχόλια

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα βρίσκεται μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Μίλαν μετά την ανανέωση του αδελφού του Τζίτζιο αφού ένας από τους όρους του νέου συμβολαίου του μικρού Ντοναρούμα με τους ροσσονέρι είναι και η μετακίνηση του μεγάλου αδερφού στο Μιλανέλο.

Το γεγονός αυτό όπως είναι λογικό σηματοδοτεί εξελίξεις με την Μίλαν να είναι διατεθειμένη να κάνει δικό της τον Αντόνιο Ντοναρούμα και τον Αστέρα Τρίπολης να ετοιμάζεται να βάλει ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό στα ταμεία του με την ολοκλήρωση της υπόθεσης αυτής.

Όπως έχει γίνει γνωστό στο deal του Τζίτζιο με την Μίλαν συμπεριλαμβάνεται και ο Αντόνιο του Αστέρα Τρίπολης και αν τελικά αυτό πραγματοποιηθεί τότε η αρκαδική ομάδα θα βάλει στα ταμεία της περίπου 1.500.00 ευρώ ποσό που για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής κρίνεται εξαιρετικό.

Όπως είναι λογικό σε μια τέτοια περίπτωση ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει την δυνατότητα και του προσφέρεται η ευκαιρία να αξιοποίηση κατάλληλα το αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό που μπορεί να μπει στα ταμεία του για την συνέχεια της μεταγραφικής του ενίσχυσης στο υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Πιο ξεκάθαρη εικόνα για το θέμα Ντοναρούμα οι κοιτρινομπλέ θα έχουν προς τα τέλη αυτής της εβδομάδας που διανύουμε με  την Παρασκευή 7 Ιουλίου ίσως να είναι η κρίσημη μέρα.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.