Χριστουγεννιάτικο χωριό και παγοδρόμιο στην πλατεία Άρεως

Χριστουγεννιάτικο χωριό και παγοδρόμιο στην πλατεία Άρεως

Δεκέμβριος 01, 2015 - 13:41
5 σχόλια

Για τη γνωμοδότηση επί των αιτήσεων σχετικά με την δωρεά παραχώρηση τμημάτων της Πλατείας Άρεως για εγκατάσταση Χριστουγεννιάτικού Χωριού και Παγοδρομίου συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Τρίπολης.

Το Σώμα ενέκρινε ομόφωνα την δωρεάν παραχώρηση:

1) τμήματος της πλ. Άρεως στον κ. Παπαθανασίου Δημήτριο για την εγκατάσταση Χριστουγεννιάτικου χωριού, όπως αυτό περιγράφεται στην αίτησή του, για το χρονικό διάστημα από 5/12/2015 έως 15/1/2016 με τις εξής διευκρινήσεις:

α) ως προς την κάλυψη μέρους του ποσού που απαιτείται για τη λειτουργία τουριστικού τραίνου, που θα εκτελεί διαδρομές στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης, θα αναλάβει ο ίδιος την κάλυψη του επιπλέον ποσού που θα προκύψει από τη διαφορά του ποσού που θα καλύψει ο Δήμος με απόφαση Δ.Σ. για το τουριστικό τραίνο. Οποιεσδήποτε άλλες χορηγίες προκύψουν δεν θα χρησιμοποιηθούν για τη συγκεκριμένη δαπάνη και

β) Ο κ. Παπαθανασίου Δημήτριος δεν δικαιούται να εμπορευτεί επί της πλατείας Άρεως και συγκεκριμένα στην Χριστουγεννιάτική αγορά με ξύλινα σπιτάκια 3Χ3 ότι έχει σχέση με τις άδειες που ήδη ο Δήμο έχει χορηγήσει σε πολίτες και

2) τμήματος της πλ. Άρεως στην εταιρεία «Κολιόπουλος Παν. Ευάγγελος & Σία ΟΕ», διαστ. 10Χ20 τμ, για την εγκατάσταση και λειτουργία παγοδρομίου από 5/12/2015 έως 15/1/2016.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κλήθηκε να γνωμοδοτήσει μετά από απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας με την οποία αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, μειοψηφούντος του μέλους του Συμβουλίου κ. Ζορμπαλά Σταύρου ,ο οποίος ψήφισε παρόν. Η απόφαση ανέφερε:

Εξετάζοντας διεξοδικά τις υποβληθείσες αιτήσεις των ενδιαφερομένων για δωρεάν παραχώρηση τμημάτων της Πλ. Άρεως για την εγκατάσταση Χριστουγεννιάτικου χωριού, κρίνουμε ως συμφερότερες τις κατωτέρω προτάσεις : Α) Την πρόταση του κ. Παπαθανασίου Δημητρίου, ως συμφερότερη για το Δήμο Τρίπολης, ως προς τις ανταποδοτικές δράσεις της (προσφορά 500 δωρεάν εισιτηρίων για διάθεση σε ευπαθείς ομάδες, χρηματικού ποσού 2.000,00 € για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης και κάλυψη μέρους του ποσού που απαιτείται για τη λειτουργία τουριστικού τραίνου, που θα εκτελεί διαδρομές στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης.

Β) Την πρόταση της εταιρείας « Κολιόπουλος Παν. Ευάγγελος & Σία ΟΕ », ως συμφερότερη για το Δήμο Τρίπολης, ως προς τις ανταποδοτικές δράσεις της (προσφορά στο Δήμο Τρίπολης 500 δωρεάν εισιτηρίων για διάθεση σε ευπαθείς ομάδες και το ποσό των 1.000,00 € για κάλυψη αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου).

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ασε καημένε κάτι να γίνεται ! Μακάρι και άλλοι !Ας ξεφύγουμε λίγο.Μη μας τρώει η κακία και η μιζέρια .. Οτι γίνεται είναι καλό απ όπου κι αν προέρχεται. Καλές γιορτές Χριστιανοί !!!

αφου εχει τοσο λιγο κοστος και κατι δωρεαν εισητηρια τοτε γιατι το συνολο φτανει τα 80.000€ ε??? παλι τα τελη στα υψη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.