Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τον όμιλο τένις Άτλας

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τον όμιλο τένις Άτλας

Δεκέμβριος 30, 2014 - 17:14
0 σχόλια

Παρουσία γονέων, φίλων και μελών της Διοίκησης του Ομίλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου η  Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ομίλου Α.Ο.Α.ΑΤΛΑΣ. Απονομές μεταλλίων, αναμνηστικές μπλούζες με το λογότυπο του ομίλου, τενιστικά δώρα, γούρια  για όλες τις οικογένειες, χορός και γιορτινή ατμόσφαιρα είναι  μερικά από αυτά που χαρακτηρίζουν την γιορτή. Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον κο Νίκο Κανακάρη και το Μέλαθρον για την εξαιρετική ποικιλία φαγητών που μας πρόσφερε, τον κο Κώστα Ρουμελιώτη και το Γλυκοπωλείο για τα γλυκίσματα και τους απολαυστικούς λουκουμάδες, τον κο Άλεξ Ορφανίδη και την Βabolat για τα τενιστικά δώρα , τον κο Μπούρτζο, μέλος του Δ.Σ που κάλυψε φωτογραφικά την βραδιά, τον Λευτέρη Πολίτη που δημιούργησε κέφι με τις μουσικές του επιλογές, καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ και τους γονείς που βοήθησαν  για την ομαλή διεξαγωγή της γιορτής.

 Ήταν μία  όμορφη εκδήλωση, όπου κυριάρχησαν  η χαρά, τα χαμόγελα και το κέφι των παιδιών, που συνοδεύτηκαν με ανταλλαγές ευχών για την εορταστική περίοδο που διανύουμε.

Το Δ.Σ και όλη η ομάδα του Αρκαδικού Oμίλου Αντισφαίρισης ΑΤΛΑΣ εύχεται από καρδιάς σε όλους Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία για κάθε μέρα του χρόνου.  

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.