Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 11ου Δημοτικού με την σοπράνο Γιέλενα Γιοβάνοβιτς στην Τρίπολη (pics,vid)

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 11ου Δημοτικού με την σοπράνο Γιέλενα Γιοβάνοβιτς στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 11, 2017 - 10:13
2 σχόλια

Μια απόλυτα επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η διεθνής σοπράνο Γιέλενα Γιοβάνοβιτς Μπακοπούλου.

Στην όμορφη και τόσο ζεστή εκδήλωση συμμετείχε η Παιδική Χορωδία Oρφέα Τρίπολης, τραγουδώντας, μεταξύ άλλων, αγαπημένα παιδικά τραγούδια της Disney.

Στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου είχε στηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο παζάρι με χειροτεχνίες, ενώ επίσης διετίθετο προς πώληση και το ημερολόγιο που έχει ετοιμάσει το δημοτικό σχολείο.

Aκολουθεί βίντεο
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 11ου Δημοτικού στην Τρίπολη


2 Σχόλια

Εξαιρετική προσπάθεια και άριστο αποτέλεσμα. Μεγάλη τιμή για την πόλη μας που έχει μια τόσο μεγάλη καλλιτέχνιδα όπως η Γιέλενα Γιοβάνοβιτς!!!

Η παιδική χορωδία του Ορφέα, στάθηκε επάξια δίπλα στη Γιέλενα Γιοβάνοβιτς, ιδιαίτερα στα ντουέτα που μας παρουσίασαν, όπως, το εύθυμο τραγούδι Παπαγκένο-Παπαγκένα από την όπερα Μαγικός Αυλός του Μότσαρτ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.