Χριστοφιλοπούλου από Τρίπολη: Δεν θα φύγει ο Βενιζέλος από το ΠαΣοΚ

Χριστοφιλοπούλου από Τρίπολη: Δεν θα φύγει ο Βενιζέλος από το ΠαΣοΚ

Δεκέμβριος 06, 2016 - 08:58
4 σχόλια

«Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε μια γροθιά.» Με αυτά τα λόγια, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Αττικής και υπεύθυνη ΚΤΕ Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου απάντησε τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο Ευάγγ. Βενιζέλος σκέφτεται να φύγει από το κόμμα, κληθείσα να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια του πρώην υπουργού του ΠαΣοΚ και για τάσεις διάσπασης στο κόμμα, κατά τη συνέντευξη λίγο πριν από την εκδήλωση διαλόγου που διοργάνωσε η ΔΗΜΑΡ στην Τρίπολη για τα εργασιακά δικαιώματα.

«Ο κ. Βενιζέλος δεν θα φύγει, τα δημοσιεύματα είναι σκόπιμα. Όσοι φαντάζονται ότι θέλουν να κάνουν κόμμα, ας κάνουν κόμμα. Εμείς έχουμε ανοίξει τις πόρτες, η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή στήριξης. Έχει σημασία ο δικός μας, αυτόνομος ρόλος», είπε η κυρία Χριστοφιλοπούλου και συμπλήρωσε:

Αν κάποιος φαντάζεται ότι ακόμα του χρωστάει το ΠαΣοΚ ή η Συμπαράταξη, έχοντας κάνει 30 χρόνια υπουργός, ε, δεν ξέρω!

«Είμαστε ανοιχτοί σε όλους εκτός από εκείνους που έβλαψαν το κόμμα και πήραν υπουργικές καρέκλες με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτούς δεν τους θέλουμε», υπογράμμισε, τέλος, η βουλευτής.


4 Σχόλια

Γιατί να φύγει; που αλλού θα βρει καλλίτερα; Ο κ. ανακεφαλαιώσεις τραπεζών με το δάκτυλό που μας κούναγε απειλητικά! Χάρισμα σας!

Μπορείτε να φύγετε όλοι σας από τη χώρα. Να εξαφανιστείτε κι εσείς και ο Βενιζέλος σας. Αρκετά σας ανεχτήκαμε στο λαιμό μας θηλειά. Και μη ξεχάσετε φεύγοντας να πάρετε και όλο το νεοδημοκρατικό σόι μαζί σας και τον Αλέξη. Μπορούμε και χωρίς εσάς και τα δεινά που μας φορτώσατε και στα αγέννητα εγγόνια μας ακόμα.

Δε φαντάζομαι ο πρώην πασόκος να μην είναι 50άρης συνταξιούχος που είπε να δοκιμάσει και τους άλλους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.