Χορός Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγαλόπολης (pics,vid)

Χορός Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγαλόπολης (pics,vid)

Μάρτιος 21, 2017 - 12:06
0 σχόλια

Οι κυνηγοί απολαμβάνουν οι ίδιοι τη φύση, αλλά παράλληλα αποτελούν τους φύλακες των βουνών μας, ενώ συμβάλλουν και στην τοπική οικονομία.

Η Περιφέρεια στηρίζει τους κυνηγούς και υπάρχει κονδύλι 24 χιλιάδων ευρώ για την σπορά βίκου και την τοποθέτηση ποτίστρων για τα θηράματα όπως αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Καλά και ασφαλή κυνήγια και του χρόνου!

(Δεν θα μπορούσα να μην κάνω αναφορά και στον αείμνηστο Κώστα Κόκκορη που μας έλειψε αυτή τη βραδιά, που τραγούδησε η γυναίκα του και ο γιος του.. Άλλωστε ο Κώστας ήταν εκτός των άλλων και ο ίδιος κυνηγός).. Φίλε σε θυμόμαστε και μας λείπεις!)

Ο κ. Γιαννακούρας στην ομιλία του ευχαρίστησε για την πρόσκληση τον Κυνηγετικό Σύλλογο Μεγαλόπολης, άλλωστε τυπικά είναι Μαντίνειος και η σχέση μου με την Μεγαλόπολη είναι ξεχωριστή και πολύ ιδιαίτερη....

Οι κυνηγοί είναι μία μεγάλη οικογένεια που προσφέρει στην διατήρηση της αειφορίας αλλά και στην τοπική οικονομία και οφείλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε να τους στηρίζουμε.

Χρόνια Πολλά και του Χρόνου με υγεία... Πολλά και ασφαλή κυνήγια!

Video: 

Χορός Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγαλόπολης- 2017


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.