Χώρισαν οι δρόμοι Μπίσσια και Λεωνιδίου

Χώρισαν οι δρόμοι Μπίσσια και Λεωνιδίου

Ιούλιος 09, 2019 - 10:07
0 σχόλια

Έπειτα από ένα χρόνο με την ερυθρόλευκή φανέλα οι δρόμοι του Γιώργου Μπίσσια με το Λεωνίδιο χωρίζουν με τις δύο πλευρές να μην ανανεώνουν την συνεργασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στην παρουσία του στο Λεωνίδιο ο Γιώργος Μπίσσιας είχε μια γεμάτη χρονιά όντας από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας του συμβάλλοντας και αυτός τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι ήταν και η καλύτερη άμυνα του περσινού πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπίσσιας μέσω του ArcadiaPortal.gr στέλνει το δικό του μήνυμα και το δικό του ξεχωριστό ευχαριστώ προς την ομάδα του Λεωνιδίου.

"Είχα την χαρά και την τιμή να φορέσω την φανέλα μιας εκ των πιο ιστορικών ομάδων του νομού μας και να συνεργαστώ με εξαιρετικούς ανθρώπους και συμπαίχτες δημιουργώντας δεσμούς ειλικρινούς φιλίας. Το Λεωνίδιο είναι μια ομάδα που παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για να παίξεις ποδόσφαιρο τόσο με την οργάνωση που υπάρχει στο σωματείο όσο και με τις υποδομές, όμως η χιλιομετρική απόσταση και οι αυξημένες υποχρεώσεις μου με αναγκάζουν να μην συνεχίσω. Κρατάω πολλές στιγμές και ιδιαίτερα αυτές της κατάκτησης του Κυπέλλου βαθιά χαραγμένες καθώς ήταν μια συνολική προσπάθεια από όλους μας. Ευχαριστώ την διοίκηση του Λεωνιδίου, τους προπονητές και τους συμπαίχτες μου και εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία στην συνέχεια".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.