Χιλιάδες υπογράφουν το αίτημα για δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Χιλιάδες υπογράφουν το αίτημα για δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ιανουάριος 20, 2019 - 08:44
1 σχόλια

Η Επιτροπή για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει δημοσιεύσει ένα κείμενο και καλεί τους πολίτες να το στηρίξουν με την υπογραφή τους. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 13.000 ηλεκτρονικές υπογραφές μέσα από την πλατφόρμα του GoPetition, αλλά και έντυπες. Αρκετές ακόμα, αναμένεται να μαζευτούν κατά το αυριανό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο αίτημα το υπογράφουν πολλοί καλλιτέχνες, συγγραφείς και καθηγητές πανεπιστημίου, όπως οι Αθερίδης Θοδωρής, Αντιόχου Γιάννης, Αξελός Λουκάς, Ασωνίτης Αλέξανδρος, Βαλτινός Θανάσης, Γερμανός Βαγγέλης, Διγενή Σεμίνα, Καραμπελιάς Γιώργος,  Κότσιρας Γιάννης, Κρούσκα Βέρα,  Λιγνάδης Δημήτρης, Μάνου Αφροδίτη, Μαχαιρίτσας Λαυρέντης, Μηλιώκας Γιάννης, Μητσιάς Μανώλης, Ξαρχάκος Σταύρος, Παπακωνσταντίνου Βασίλης, Ρέππας Μιχάλης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Θελω κι εγω να γινει δημοψηφισμα. Η Μακεδονια ειναι μια και ειναι ελληνικη.Τελος στο ξεπουλημα της χωρας. Φτανει ποια!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.