Χερόνιμο Μπαράλες «Μπορούσαμε την ανατροπή» (video)

Χερόνιμο Μπαράλες «Μπορούσαμε την ανατροπή» (video)

Νοέμβριος 28, 2014 - 02:29
0 σχόλια

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα με την Μπεσίκτας, Χερόνιμο Μπαράλες αμέσως μετά το παιχνίδι δήλωσε πως ο Αστέρας χρειαζόταν λίγο χρόνο ακόμα για να κάνει την ολική ανατροπή στο παιχνίδι.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Μπαράλες:

Για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας: «Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Καταφέραμε να βελτιωθούμε πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Καταφέραμε και πήραμε την ισοπαλία. Αν είχε λίγο χρόνο ακόμα το έλεγε η «καρδία» μας και μπορούμε να φτάσουμε σε έναν θρίαμβο».

 Για το αν πίστευε πως μπορούσε ο Αστέρας να γυρίσει το παιχνίδι: «Πίστευα στην ανατροπή γιατί έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, πιστεύαμε πως θα τα καταφέρουμε. Ο κόσμος μας έδωσε πάρα πολύ δύναμη και ξαναλέω πως αν είχαμε λίγο χρόνο ακόμα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε».

 Για το αν θα είναι ο Αστέρας το χρόνου στην Ευρώπη: «Σίγουρα μπορούμε. Δουλεύουμε για αυτό το θέμα, έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να το καταφέρουμε και για αυτό προσπαθούμε κάθε μέρα στις προπονήσεις».

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Τζερόνιμο Μπαράλες: Μπορούσαμε την ανατροπή


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.