Τάσος Μπακασέτας: Δεν τα παρατήσαμε ποτέ (video)

Τάσος Μπακασέτας: Δεν τα παρατήσαμε ποτέ (video)

Νοέμβριος 28, 2014 - 02:02
0 σχόλια

Αμέσως μετά τον αγώνα με την Μπεσίκτας ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στα ΜΜΕ και τόνισε πως ο Αστέρας δεν φοβήθηκε τον αντίπαλο σε κανένα παιχνίδι και πως η φετινή χρονιά ήταν η αρχή και σίγουρα το μέλλον θα είναι καλύτερο.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπακασέτας:

Για την αγωνιστική απραξία της ομάδας «Δεν θέλω να ρίξω κάποιες ευθύνες όσον αφορά αυτό το θέμα. Πιστεύω πως η ομάδα αν είχε πιο πολύ ρυθμό θα ήταν καλύτερη. Τρεις εβδομάδες είναι πάρα πολύς χρόνος και είναι δύσκολο να βρεις τον ρυθμό σου. Γενικά μπορώ να πω πως σήμερα μας στοίχησε αυτό. Αν είχαμε τον ρυθμό που έπρεπε θα είχαμε «ξυπνήσει» πιο νωρίς και θα παίρναμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το τι κρατάει από την πορεία στην Ευρώπη: «Κρατάμε τις πάρα πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε η ομάδα. Ο Αστέρας κοίταξε στα μάτια ομάδες πολλών εκατομμυρίων και το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν τα παράτησε ποτέ όποιο αποτέλεσμα και αν είχε κόντρα, εμείς το παλέψαμε και δώσαμε περηφάνια στον κόσμο της ομάδας μας».

Αν η φετινή πορεία του Αστέρα ήταν ταβάνι ή εμπειρίες για την επόμενη φορά:«Δεν θέλω να βάλω ταβάνι όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει ταβάνι όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο. Φέτος ήταν η αρχή και θα υπάρξει και καλύτερη συνέχεια».

Για την Εθνική ομάδα: «Η ηλικία μου δεν μου επιτρέπει να ασχοληθώ με τέτοιου είδους ερωτήσεις που αφορούν την Εθνική ομάδα. Ο κ. Ρανιέρι που αποτελεί παρελθόν από την Εθνική είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα και δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν όντως έπρεπε να δοθούν κάποιες ευκαιρίες. Τώρα άλλαξε ο τεχνικός της Εθνικής και θα φανεί στο μέλλον αν ο κύριος Ρανιέρι έκανε λάθος στις κλήσεις του ή όχι».

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Porta.gr Τάσος Μπακασέτας: Δεν τα παρατήσαμε ποτέ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.