Το χαρμόσυνο μήνυμα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Τρίπολη (pics,vid)

Το χαρμόσυνο μήνυμα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάρτιος 25, 2016 - 11:31
3 σχόλια

Με κάθε τιμή εορτάστηκε την Παρασκευή 25 Μαρτίου ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου αλλά και η σημαντική στιγμή της Ιστορίας μας η Ελληνική Επανάσταση του 1821, στο Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Τρίπολη.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρο, ενώ στον Ιερό Ναό βρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού, του στρατιωτικού, του αστυνομικού αλλά και του εκπαιδευτικού χώρου για να τιμήσουν με τη σειρά τους τη μέρα.

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η παρουσία των μαθητών, οι οποίοι είχαν φορέσει τις παραδοσιακές τους στολές και κρατούσαν τη γαλανόλευκη σημαία, το κάθε σχολείο και από μία, σχηματίζοντας μια μοναδική εικόνα στο χώρο του Ιερού Ναού.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από την κα Κιντή Σοφία, Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Δοξολογία 25 Μαρτίου 2016 στην Τρίπολη


3 Σχόλια

Δε καταλαβαινω, η Τατουλη ειναι κάτι που βγαινει παντα πρωτη μουρη μπροστα στους επισημους;;;

@Τζιμης 26/03/2016 - 15:02 Ναι, είναι πολιτευτής, εσύ τί ζόρι τραβάς; Κάνει ό,τι θα έκανε ο καθένας στη θέση της: καλλιεργεί το προφίλ της για τις επόμενες εκλογές...Επειδή δηλαδή δεν εξελέγη στις προηγούμενες εκλογές, δεν έπρεπε να συμμετέχει σε κοινωνικές εκδηλώσεις και έπρεπε να είναι κλεισμένη στο σπίτι της; Όλοι οι πολιτευτές, ξέρεις, ασχέτως με το αν έχουν εκλεγεί, συμμετέχουν σε κάθε δημόσια εκδήλωση...Πολύ ζόρι τραβάτε πάντως με την Τατούλη μερικοί...Ιδίως η γνωστή θεότρελη δικαστίνα του πληκτρολογίου και αρθρογράφος σε εμετικά σκουπιδο-βοθρο-blogs...Καλομελέτα κι έρχεται, όμως...

Δηλαδή, Σάβ, 26/03/2016 - 19:01, θέλεις να πεις ότι αυτοπροσκαλείται και πάει όπου γουστάρει? Να το κάνουν και άλλοι τότε. Και έλεος πιά, με αυτές τις απειλές. Μην τολμήσει και θίξει κάποιος την "πορφυρογεννημένη".

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.