Γορτυνία: Ξεκίνησε η αποκατάσταση του δρόμου Παραλογγοί - Τριπόταμα

Γορτυνία: Ξεκίνησε η αποκατάσταση του δρόμου Παραλογγοί - Τριπόταμα

Οκτώβριος 24, 2019 - 09:03
1 σχόλια

Μετά από 2,5 χρόνια επίμονης προσπάθειας των κατοίκων και της Επιτροπής Αγώνα, εκ των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων και των Συλλόγων της Αθήνας (Παραλογγιτών, Καρδαριτσιωτών, Βυδιακιτών, Βελημαχιτών, Σουδελαποσκιτών και Πετταίων), επί τέλους ξεκίνησε το έργο της αποκατάστασης βατότητος της πολύπαθου δρόμου Παραλογγοί – Τριπόταμα.

Η Επιτροπή οφείλει να ευχαριστήσει θερμά όσους μας άκουσαν και βοήθησαν για να έχει θετική εξέλιξη το έργο, που ακόμα στα χωριά μας δεν μπορούν να το πιστέψουν!

Ξεκινάμε με τον π. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη που με δικές του επίμονες προσπάθειες εντάχθηκε το έργο τον Ιανουάριο 2018 στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Ανάπτυξης. Στη συνέχεια τον τότε Αν. Υπουργό Αλ. Χαρίτση που υπέγραψε τα 2.500.000 ευρώ για το έργο.

Ακόμα ευχαριστούμε: 1) Τον π.Αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελο Γιαννακούρα, 2) Τον π.Δήμαρχο Γορτυνίας Ιωάννη Γιαννόπουλο και τον νυν Δήμαρχο Στάθη Κούλη, 3) Τον Βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, που επανειλημμένα και επιτακτικά έθετε το θέμα στη Βουλή και 4) την εφημερίδα «Γορτυνία» με τους εκδότες της Κώστα και Πέννυ Καλύβα, που επί 45 χρόνια ανεδείκνυαν και κρατούσαν το θέμα στην επικαιρότητα με συνεχείς αναφορές.

Ελπίζουμε το έργο να υιοθετηθεί και από τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας, ώστε να ολοκληρωθεί για να σταματήσει επιτέλους η ταλαιπωρία των ηρωικών παραμενόντων κατοίκων αλλά και επισκεπτών της.

Για την Επιτροπή Αγώνα

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Βασίλης Γιαννακόπουλος Νίκος Μπατούνας

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αφού πρώτα τους καταψηφίσατε (Τατούλη, Γιαννακούρα) στα χωριά που αναφέρονται στην επιστολή τώρα τους ευχαριστείτε... πόσο υποκριτές.. Να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι. Όταν σας έλεγαν ότι το έργο θα γίνει απλώς καθυστερούν οι διαδικασίες λόγω γραφειοκρατίας και δημοσίου εσείς τους λέγατε ότι σας κοροϊδεύουν.. κανονικά το έργο δεν θα έπρεπε να γίνει καθόλου και να το ζητάτε τώρα από τη νέα περιφερειακή αρχή που υπερψηφίσατε. Πόσο αγνώμονες φανήκατε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.