Γορτυνία: Ομόφωνα ο χαρακτηρισμός της Δόξας ως Μαρτυρικού Χωριού

Γορτυνία: Ομόφωνα ο χαρακτηρισμός της Δόξας ως Μαρτυρικού Χωριού

Μάρτιος 30, 2019 - 20:32
0 σχόλια

Το Δ.Σ του Δήμου Γορτυνίας στην Δημητσάνα , ενέκρινε ομόφωνα χθες το αίτημα του Συλλόγου Δοξιωτών για τον χαρακτηρισμό της Δόξας ως Μαρτυρικό Χωριό.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δοξιωτών Νίκος Θεοδωρακόπουλος χθες στην Δημητσάνα , εισηγήθηκε με την τοποθέτησή του στο Δ.Σ την ομόφωνη απόφαση τους για τον χαρακτηρισμό της Δόξας ως μαρτυρικό χωριό. Είχε προηγηθεί το αίτημα του Συλλόγου με αναφορές , μαρτυρίες και στοιχεία που συλλέξαμε από επίσημες καταγραφές με την πολύτιμη βοήθεια του Παναγιώτη Γκλάβανου τον οποίο και ευχαριστούμε βαθύτατα. Μένει πλέων να συνταχθεί από τον Δήμο σε συνεργασία με τον Σύλλογο ο φάκελος ο οποίος θα μεταβιβαστεί στην αρμόδια υπηρεσία για τον χαρακτηρισμό μαρτυρικών χωριών και πόλεων.

Το πρώτο βήμα για τον σκοπό αυτό έγινε χθες και ο Σύλλογος Δοξιωτών θα συνεχίσει την προσπάθειά του για την αναγνώριση της προσφοράς της Δόξας τόσο στην Πατρίδα και στο Έθνος μας, όσο και στην συνείδηση και τις καρδιές όλων των Γορτυνίων!!
Ευχαριστούμε τον Τοπικό Πρόεδρο Βασίλη Καραμάνη ο οποίος στήριξε και αυτός την προσπάθεια του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος κλείνοντας την τοποθέτησή του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλο Το Δ.Σ του Δήμου Γορτυνίας για την συνεργασία πού είχαν όλα αυτά τα χρόνια και για την στήριξή τους στις ενέργειες και στις δράσεις του Συλλόγου Δοξιωτών που τον μόνο σκοπό είχαν την αναβάθμιση του χωριού μας και ευρύτερα της περιοχής μας.

Στο τέλος ευχήθηκε σε όλους καλή και υγιής προεκλογική περίοδο που θα έχει ως γνώμονα την στήριξή του αγαπημένου μας Τόπου, της Γορτυνίας !!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Γεώργιος Ντάβος, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Γεώργιος Ντάβος, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος.

Νίκος Θεοδωρακόπουλος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.