Γλίστρες και κολλημένα οχήματα στη Γρηγορίου Λαμπράκη στην Τρίπολη (vid)

Γλίστρες και κολλημένα οχήματα στη Γρηγορίου Λαμπράκη στην Τρίπολη (vid)

Δεκέμβριος 22, 2017 - 13:46
11 σχόλια

Από το πρωί της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου, όλοι οι αρμόδιοι διαβεβαιώνουν ότι ουδέν πρόβλημα υπάρχει με τις ρίψεις αλατιού στο κέντρο της Τρίπολης και στους γύρω δρόμους.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που έχουμε εμείς από τους αγανακτισμένους πολίτες, όπως και από τις εικόνες που μας δίνουν... τα ίδια μας τα μάτια, είναι εντελώς διαφορετικές.

Οι δημότες διαπιστώνουν ότι πουθενά δεν έχει γίνει ρίψη αλατιού στην πόλη. Πιο συγκεκριμένα, στη Γρηγορίου Λαμπράκη είναι μακρός ο δρόμος για την πλατεία Κολοκοτρώνη, αφού τα αυτοκίνητα «κολλάνε».

Όσο για τους πεζούς, είτε σπάζουν τον πάγο με την άκρη της ομπρέλας τους είτε μοιάζουν σαν να ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί για να μην πέσουν...

Πριν από λίγες εβδομάδες, οι υπεύθυνοι διαβεβαίωναν ότι όλα είναι έτοιμα για τις εφετινές χιονοπτώσεις. Τελικώς, τσάμπα οι συνεντεύξεις Τύπου τσάμπα και οι διαβεβαιώσεις.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Γλίστρες και κολλημένα οχήματα στη Γρηγορίου Λαμπράκη στην Τρίπολη


11 Σχόλια

Σε κανενα κεντρικό δρόμο της πόλης δεν πέρασαν από τον δήμο να καθαρίσουν. Άχρηστοι εντελώς , ντροπή

καλά δεν κυκλοφορεί κανένας τους έξω να δει πως είναι η κατάσταση και να κάνουν τα αυτονόητα ?

οι δρομοι τωρα ειναι εντελως καθαροι ,τι να κανουμε τωρα,να ξοδεψουμε πετρελαια και αλλατι για 2-3 ωρες? οτι να ειναι τελικα

17.26 μαλλον ηπιες πολυ κρασι σημερα στο χωριο και ειδες καθαρους δρομους η 'δημοτικη αρχη' απων 'περιφερεια' απων με λιγα λογια για κλαμματα για να μην πουμε κανονικα την φραση

@17:56, διαβάζοντας το υπόλοιπο σχόλιο του 17:26 νομίζω ήθελε να πει οι δρόμοι είναι άδειοι τώρα οπότε δεν χρειαζόταν να ξοδέψουν πετρέλαιο+αλάτι για 2-3 ώρες (ειρωνικά)

Μου αρέσει που γράφετε όλοι για κάποιο δήμαρχο και του τα χώνετε. Χαχά! Ποιον δήμαρχο; Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι εδώ και σχεδόν 4 χρόνια η πόλη δεν έχει δήμαρχο; Δεν υπάρχει δήμαρχος λέμε. Ούτε δημοτική αρχή, ούτε δημοτικές υπηρεσίες. Όλοι αυτοί, ακόμη κι αν ήθελαν να κάνουν κάτι, είναι ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ που δεν μπορούν. Στον αυτόματο πιλότο είμαστε. Πάρτε το είδηση

Δηλαδη ολος ο δημος Τριπολης εξαρταται μονο απο τον Σωτηρη?Ρε που φτασαμε, ρε ουστ ρε ανικανοι απο τον δημο

Εκτακτη ανακοινωση απο τον Μητσο.Τον καθαρισμο της πολης απο το χιονι αναλαμβανουν επενδυτες που με δικες του ενεργειες εφερε στην Τριπολη.Για να μην λετε οτι ο Μητσαρας δεν εχει μυαλο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.