Γλέντι Λαογραφικής Εστίας Τρίπολης

Γλέντι Λαογραφικής Εστίας Τρίπολης

Φεβρουάριος 19, 2016 - 20:42
0 σχόλια

Ένα από τα ομορφότερα στάδια ενός καλού γλεντιού είναι ο απόηχός του και γι'αυτό έχετε φροντίσει και τις δύο προηγούμενες χρονιές όλοι εσείς, μουσικοί και παριστάμενοι. Αυτός είναι ο λόγος που αυτή τη φορά ξεκινάμε με ένα μεγάλο "ευχαριστούμε". Μπορεί να μη θυμόμαστε όλα τα ονόματα , δεν ξεχνάμε όμως αυτά τα πρόσωπα και την καλή σας διάθεση. Φέτος την Κυριακή 21/2 και με ώρα έναρξης 2μμ στο γνωστό πια μέρος (SUNSET 18o χλμ EO ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΥΡΓΟΥ ) 

- H ΕΒΡΙΤΙΚΗ ΖΥΓΙΑ μας φέρνει αέρα θρακιώτικο. Μαζί τους στο ακορντεόν ο Νίκος Μπόζογλου, (λείπει από την αφίσα, γι' αυτό δε σας βγαίνουν στο μέτρημα).
ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ και μια μπάντα κατευθείαν από τον ‘Εβρο. Και φυσικά και άλλοι 7 εξαιρετικοί μουσικοί να μας ταξιδέψουν στην Ελλάδα.  

Για την ΑΡΚΑΔΙΑ και τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας θα έχουμε κοντά μας :
- στο κλαρίνο τον εξαιρετικό δεξιοτέχνη ΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ
- τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ στο βιολί , στη φωνή και όπου αλλού χρειαστεί 
- στο λαούτο τον Κώστα Φιλιππίδη 
- στα κρουστά τον Γιάννη Γευγελή και 
- στο τραγούδι την Λευκοθέα Φιλιππίδη. 

Για τον Πόντο:

-Στη λύρα ο Χαράλαμπος Μουρούζης και στο νταούλι ο Περικλής Κατσώτης

Κρατήσεις κάνετε στο τηλ. 6979196052. Λαχειοφόρος αγορά δε θα υπάρξει. Καλή αντάμωση και φέτος. Σας περιμένουμε κι ελπίζουμε να συμβάλουμε κι εμείς να περάσετε καλά.»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.