Λαφαζάνης από Τρίπολη: Το Ασφαλιστικό δίνει τη χαριστική βολή στην κοινωνία (pics,vid)

Λαφαζάνης από Τρίπολη: Το Ασφαλιστικό δίνει τη χαριστική βολή στην κοινωνία (pics,vid)

Φεβρουάριος 19, 2016 - 21:00
10 σχόλια

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης επισκέφθηκε την Αρκαδία την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου όπου και συναντήθηκε με εργαζομένους και φορείς του Νομού, στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων για την πολύ κρίσιμη πορεία στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Ο κ. Λαφαζάνης βρέθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Εργατικό κέντρο Τρίπολης όπου και μίλησε για την εναλλακτική πρόταση του κόμματός του. Αρχικά, στην ομιλία του ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και έκανε ειδική μνεία για τον κ. Ζαχαριά, πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία, ενώ αναφέρθηκε σε αυτόν ως «σύντροφο», επειδή, όπως είπε, τους συνδέουν κοινοί κοινοβουλευτικοί αγώνες όταν ο αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ έδινε μάχες για την προάσπιση των ελληνικών συμφερόντων.

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας μίλησε για την αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την οποία χαρακτήρισε «μεταλλαγμένη», που μόνο αριστερή δεν είναι, καθώς η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτική λεηλασίας, της άγριας λιτότητας και του νεοφιλελευθερισμού. 

Σε αυτή τη χώρα είναι βαθιά ριζωμένη η λογική της υποτέλειας και του αστισμού, η λογική της Ψωροκώσταινας η οποία δεν μπορεί να αντέξει τις πιέσεις και να ακολουθήσει εναλλακτικούς δρόμους που μπορούν να την οδηγήσουν μπροστά.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Λαφαζάνης μίλησε και για το Ασφαλιστικό το οποίο προάγει η κυβέρνηση και που, αν περάσει, θα σημάνει το τέλος των συντάξεων. Η ψήφιση του Ασφαλιστικού θα οδηγήσει σε συντάξεις πείνας και εξαθλίωσης, «στην εξολόθρευση και στην ανεργία όλους τους επαγγελματικούς - επιστημονικούς κλάδους, τους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους», αλλά και στην εξαφάνιση των μικρομεσαίων αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Λαφαζάνης από Τρίπολη: Το Ασφαλιστικό δίνει τη χαριστική βολή στην κοινωνία


10 Σχόλια

@Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Σάβ, 20/02/2016 - 14:03 Άρα ψήφισέ τον για πρωθυπουργό στις επόμενες εκλογές αφού έχει περισσότερο ρεύμα...Πρόσεξε μόνο μην πουντιάσεις από το πολύ ρεύμα...

Βούρ στο νομισματοκοπείο να ουμε να το λύσουμε το ασφαλιστικό. Ευτυχώς απαλλάχθηκε νωρίς ο Τσίπρας από τους γελοίους και θα είναι πρωθυπουργός για πολλά χρόνια ακόμη για το καλό της Ελλάδας.

Τόσα χρόνια είχαμε τα κομματικά Ευρωλιγούρια του ΠΑΣΟΚ & της ΝΔ να φρίττουμε με την αλαζονεία τους & την ηλίθια αδιαφορία τους στους 1.500.00 άνεργους της χώρα μας, τώρα παρουσιαστήκαν & οι νέοι μαθητευόμενοι Γερμανοτσολιάδες του ΣΥΡΙΖΑ!!!! Η αλήθεια είναι πως τα νέα Ευρωλιγούρια του Σύριζα πιθανότατα θα κυβερνήσουν ολόκληρη την τετραετία που δικαιούνται. Όποιος από την σημερινή χαζοχαρούμενη Ελληνική αστική τάξη πιστεύει ότι ο Τσίπρας θα πέσει γρήγορα, τζάμπα ελπίζει. Οι δήθεν αγώνες των δικηγόρων, γιατρών, μηχανικών είναι για γέλια & για κλάματα. Οι αγρότες το ίδιο. Υπομονή 3.5 χρόνια!

Αλήθεια πόσο ευφυείς αισθάνεστε όλοι εσείς που χλευάζετε οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση εξόδου από την κρίση, όταν η δική σας είναι φτωχοποίηση στο διηνεκές;;;; Στα πόσα εκατομμύρια ανέργων θα σοβαρευτείτε;;;; Το γεγονός ότι έχετε ακόμα κάποια δουλειά ή κάποια σύνταξη αυτό δεν σημαίνει ότι του χρόνου τέτοιο καιρό δεν θα είσαστε & εσείς νεοάνεργοι-νεόπτωχοι. Ευρωλιγούρια θα έρθει & σε εσάς η σειράς σας & τότε να σας δω τι χαζοχαρούμενα σχόλια θα κάνετε.

Εγω χρυσαυγιτης είμαι αλλα πρεπει να αναγνωρίσουμε ότι τουτοι δω κρατησαν την αξιοπρεπεια τους , διαχώρησαν την θεση τους νωρις, απτους προδοτες μνημονιακούς, πληρωσαν πολιτικά και δεν υπέγραψαν ξεπούλημα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.