Γλέντι και χορός στην πλατεία Αγίου Βασιλείου (photos+video)

Γλέντι και χορός στην πλατεία Αγίου Βασιλείου (photos+video)

Απρίλιος 12, 2015 - 22:27
8 σχόλια

Χρόνια τώρα η γιορτή του Πάσχα έχει συνδεθεί με τις ψησταριές της Τρίπολης. Πράγματι το Πάσχα είναι θεσμός για την πόλη. Έχει δοκιμαστεί στο πέρασμα των χρόνων και έχει αντέξει.

Την Κυριακή του Πάσχα όλοι διασκεδάζουν πίνουν και γελούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Έτσι λοιπόν με αμείωτο κέφι συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις του δήμου Τρίπολης το βράδυ της Κυριακής 12 Απριλίου στην κεντρική πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Η Κυριακή του Πάσχα εορτάστηκε με ζωντανή ορχήστρα και με πολύ κέφι για όλους αυτούς που το Πάσχα στην Τρίπολη δεν σταματά με το που έρθει η νύχτα.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Δευτέρα του Πάσχα οι εκδηλώσεις του δήμου συνεχίζονται με το παραδοσιακό γλέντι στην περιοχή Σέχι, λίγο μετά την Θεία Λειτουργία και το βράδυ μετά το πέρας του Εσπερινού ακολουθεί γλέντι στην πλατεία Μπασιάκου στην Τρίπολη.

Χρόνια Πολλά,  Χριστός Ανέστη!

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κυριακή του Πάσχα με πολύ τραγούδι και χoρό


8 Σχόλια

Πάλι αυτή η κυρία; Θα την τρώει ο λαιμός της τόσο που την μελετάτε ρε κατακαημενα! Όσο για σένα σου βάλθηκες ρε κακομοίρη να μπαίνεις σε όλα τα ποστ όπου "εκθειάζουν" το Πάσχα στην τρίπολη και να κερνάς ξύδι... Βλέπω τελικά πως εσύ το έχεις πιο πολύ ανάγκη από μας! Περαστικά!!!

Όντως ο τίτλος ειναι σωστός..πολυ χορό έριξε εκείνος ο ένας που βλεπουμε στο βίντεο...Χαχαχα

μαλλον εσεις βλεπετε ονειρα.αλλος εγραψε για ξυδι εδω....εγω ειχα γραψει για ξεδι στο αλλο θεμα .αλλα ειδες? το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανετε.....εσυ εγραψες και στα δυο τα ιδια πραγματα,και σε ενοχλησε που καποιος αλλος εγραψε και συνεπεσε να λεει τα ιδια με μενα,ΞΥΔΙ λοιπον και απο μενα γιατι οπως ειπε και ο αλλος ειναι πολλα τα χρονια

χαχαχααχχα! Το ξέρω ότι ήταν σε άλλο θέμα βλάκα και δεν νομίζω ότι ήταν άλλος....αλλά κι έτσι να ήταν, τι αλλάζει? Είστε απελπιστικά μονότονα έτσι κι αλλίως τα κουτσαβάκια του Παυλή! ;)Α, και ποια πράγματα είδες ακριβώς να επαναλαμβάνονται? Μάλλον εσύ βλέπεις ακόμα εφιάλτες από την παταγώδη αποτυχία του Πάσχα και βρίσκεσαι σε απόλυτη σύγχιση -και ήταν παταγώσης γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά τι του έκανε ο Παυλής και προτίμησε να κάτσει σπίτι του, να το χαρεί λίγο πριν του το ξαναβρωμίσει ο ανίκανος!!!!!!!!

ΜΗ ΧΕΣΩ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ". Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΑIRBUS THΣ GERMAN WINGS.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.