Γκολ ο Κολλιόπουλος, κορυφή η Πελλάνα

Γκολ ο Κολλιόπουλος, κορυφή η Πελλάνα

Οκτώβριος 23, 2017 - 20:28
0 σχόλια

Με τον Κώστα Κολλιόπουλο να χρίζεται και πάλι σκόρερ πετυχαίνοντας το 5ο του γκολ σε τρεις αγώνες η Πελλάνα προσπέρασε και το εμπόδιο του Ξηροκαμπίου κάνοντας το 3 στα 3 που την βρίσκουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της πρώτης κατηγορίας Λακωνίας μαζί με τον Ατρόμητο Συκεάς και τον Ολυμπιακό Γυθείου.

Η ομάδα των 7 Αρκάδων ποδοσφαιριστών βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Κωστάκου ωστόσο στο  δδεύτερο μέρος ανέτρψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε την νίκη με σκορ 2-1 με τον Κολλιόπουλο να ισοφαρίζει στο 51’ και τον Ζώη (γνωστός από το πέρασμα του από τον Παναρκαδικό) στο 89’ να λυτρώνει την Πελλάνα για το τελικό 2-1.

Στο βασικό σχήμα της Πελλάνας εκτός από τον Κώστα Κολλιόπουλο βρέθηκαν οι Παναγιωτόπουλος, Μπίσσιας, Αντώνακας, Δρόσος και Ζαραφέτας βοηθόντας τα μέγιστα την ομάδα τους να πάρει την σημαντική αυτή νίκη.

A.E. Πελλάνας Καστορείου: Μακρής, Κατσιαφούρος, Ζώης, Παναγιωτόπουλος, Μπίσσιας, Αντώνακας, Γεωργαντάς, Δρόσος, Ζαραφέτας, Σικαλόπουλος, Κολλιόπουλος.

Απόλλων Ξηροκαμπίου: Ρηγάκος, Γραμματικάκης, Ταμπάκης, Χριστάκης, Κωστάκος, Ατσαβές, Σπυρόπουλος, Σούμπασης, Διαμαντάκος, Βόχαλης, Σίδερης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.