Γκολ με απευθείας κόρνερ ο Καδάς (vid)

Γκολ με απευθείας κόρνερ ο Καδάς (vid)

Οκτώβριος 22, 2017 - 14:52
0 σχόλια

Η Ελπίδα συνέτριψε με 8-1 την Δημητσάνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ Αρκαδίας το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου με τον Γιάννη Καδά να πετυχαίνει δύο τέρματα το ένα εκ των οποίων με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Ο αρχηγός της Ελπίδας στο 26ο λεπτό εκτέλεσε από τα αριστερά κόρνερ με την μπάλα να παίρνει πολλά φάλτσα και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπίκου κάνοντας το 3-0 στο σημείο εκείνο με το εντυπωσιακό και σπάνιο αυτό τρόπο.

Ο Γιάννης Καδάς 4’ λεπτά αργότερα σκόραρε και με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ ήταν δημιουργός και σε τρία ακόμα τέρματα στην νίκη της ομάδας του με 8-1 κόντρα στην Δημητσάνα.

Ο έμπειρος μέσος φημίζεται για τις εξαιρετικές του εκτελέσεις σε στημένες φάσεις από τις οποίες έχει πετύχει πολλά τέρματα αποδεικνύοντας το για μία ακόμα φορά στον εν’ λόγο αγώνα για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Αρκαδίας.

Απολαύστε στο βίντεο το κόρνερ-γκολ του Γιάννη Καδά…

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Κόρνερ-Γκολ Γιάννης Καδάς


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.