Το γκολ α λα Βαζέχα του Μπέλτσου στην Μελιγού (vid)

Το γκολ α λα Βαζέχα του Μπέλτσου στην Μελιγού (vid)

Νοέμβριος 12, 2018 - 12:18
1 σχόλια

Το ισόπαλο παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή Μελιγούς και την Τεγέα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας ήταν κάτι παραπάνω από συναρπαστικό με βάση την ροή και την εξέλιξη του.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της Τεγέας ήταν και ο Θοδωρής Μπέλτσος ο οποίος φρόντισε με το γκολ του στο 80' να φέρει την αναμέτρηση στα ίσια κάνοντας το 2-2 με τους πράσινους να φεύγουν με τον βαθμό από την δύσκολη έδρα της Μελιγούς.

Το τέρμα που σημείωσε ο φορ της Τεγέας λέγεται και σεντερφορίσιο στην ποδοσφαιρική διάλεκτο και αν θέλαμε να το προσωποποιήσουμε θα λέγαμε ότι θυμίζει σε μεγάλο βαθμό εκτέλεση βγαλμένη από το ρεπερτόριο του Κριστόφ Βαζέχα του μεγάλου παλαίμαχου πια Πολωνού σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Η φάση ουσιαστικά ξεκινά από το βολέ του Κωνσταντόπουλου και την υπό πίεση κεφαλιά του αμυντικού του Ερμή στέλνοντας την μπάλα στην περιοχή της ομάδας του. Εκεί δίχως δεύτερη σκέψη ο Θοδωρής Μπέλτσος έδειξε το ανεπτυγμένο ένστικτο του σκόρερ που διαθέτει.

Ο δυναμικός επιθετικός της ομάδας του Πολ Χατζόπουλου χωρίς να κοιτάει τέρμα από την γωνία της περιοχής στα δεξιά έχοντας όμως τον απόλυτο έλεγχο του χώρου με μια επαφή και ένα βολέ αιφνιδίασε τον πολύ καλό Νίκο Σακελλαρίου που νωρίτερα είχε κάνει μεγάλες επεμβάσεις στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Το τέρμα αυτό του Θοδωρή Μπέλτσου με τον τρόπο με τον οποίο σκόραρε αποτελεί σήμα κατατεθέν γκολ ενός τεράστιου σκόρερ του Κριστόφ Βαζέχα που οι έγραψε την δική του ιστορία στην πολυετή του καριέρα στα Ελληνικά γήπεδα.

Δείτε το γκολ του Θοδωρή Μπέλτσου από την αναμέτρηση του Ερμή Μελιγούς με την Τεγέα...

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Το γκολ αλά Βαζέχα του Μπέλτσου στην Μελιγού


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.