Γιώργος Καρώνης: Εγγυώμαι ότι με την προσφορά μου θα συντελέσω στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας

Γιώργος Καρώνης: Εγγυώμαι ότι με την προσφορά μου θα συντελέσω στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας

Οκτώβριος 04, 2023 - 11:59
0 σχόλια

Αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότισσες,

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του παρελθόντος και διδασκόμενος από τη συμμετοχή μου για πρώτη φορά στα κοινά ως αντιδήμαρχος του Δήμου Μαντινείας με Δήμαρχο τον Πατριάρχη της Αυτοδιοίκησης Γιώργο Τσιαγγούρη,στη συνέχεια ως δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ επί δημαρχίας του αείμνηστου Δημήτρη Παυλή και τελευταία ως δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας, θεωρώ ότι έγινα πιο σοφός, πιο έμπειρος, πιο μαχητικός, πιο διαλεκτικός και τώρα εγγυώμαι ότι με την προσφορά μου θα συντελέσω στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας και των τοπικών διαμερισμάτων της για την καλυτέρευση της ζωής όλων μας.

Συμπορευόμενος με το συνδυασμό του Γιάννη Σμυρνιώτη «ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ» και ατενίζοντας το μέλλον του Δήμου μας με αισιοδοξία, σας ζητώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας για μια ακόμα φορά.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!

Γεώργιος Καρώνης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.