Γιώργος Αντωνόπουλος: «Είχαμε διάθεση και πάθος» (vid)

Γιώργος Αντωνόπουλος: «Είχαμε διάθεση και πάθος» (vid)

Οκτώβριος 04, 2015 - 18:34
0 σχόλια

Ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο προπονητής του Παναρκαδικού Γιώργος Αντωνόπουλος μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το Λεβάντε τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του είχαν μεγάλη διάθεση και πάθος.

Παράλληλα ο τεχνικός του τριφυλλιού αναφέρθηκε και στο κομμάτι της ψυχολογίας λέγοντας πως η νίκη και το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα σίγουρα θα βοηθήσει τους παίχτες του ωστόσο θα πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στα συναισθήματα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπα ο Γιώργος Αντωνόπουλος:

Για το παιχνίδι: «Σήμερα παίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί όπως είχαμε πει με τα παιδιά όλη την εβδομάδα ότι το Λεβάντε έρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα και θα αγωνιστεί με πάθος και συγκέντρωση για να αντισταθμίσει λίγο την ήττα της πρώτης αγωνιστικής.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίχτες μου γιατί πήραν το παιχνίδι πολύ σοβαρά, ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και είχαν πολύ πειθαρχία. Δεν δώσαμε το δικαίωμα στην ομάδα του Λεβάντε να μας κάνει ευκαιρίες και εμείς είχαμε τον έλεγχο καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Σίγουρα υπήρχαν και στοιχεία μέσα στο παιχνίδι που δεν θα θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα όμως και αυτό είναι φυσιολογικό. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ νευρικότητα και δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να έχουμε σωστές αποφάσεις αλλά υπήρχε μεγάλη διάθεση και πάθος από όλα τα παιδιά και σε αυτό τους δίνω πάρα πολλά συγχαρητήρια».

Για το αν ανεβαίνει η ψυχολογία της ομάδας: Σίγουρα αυτό μπορεί αν βοηθήσει ψυχολογικά τα παιδιά αλλά εμείς έχουμε πει κάτι από την αρχή της χρονιάς ότι κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πως πρέπει να έχουμε ισορροπία στα συναισθήματα μας. Όταν κερδίζουμε ένα παιχνίδι δεν θα πρέπει να πετάμε στα σύννεφα αλλά και όταν κάτι δεν πάει καλά δεν θα πρέπει να βάζουμε το κεφάλι κάτω. Πιστεύω όμως πως οι δύο αυτές νίκες θα βοηθήσουν ψυχολογικά»

Για την βοήθεια στο σκοράρισμα για δεύτερο παιχνίδι από την άμυνα: «Το να σου δίνουν λύσεις πολλοί παίχτες στο παιχνίδι είναι σίγουρα ένα αβαντάζ το γεγονός αυτό. Εμείς δουλεύουμε σκληρά σε κάθε φάση όπως είναι και τα στημένα με πολλούς τρόπους έτσι ώστε να μπορούμε να πετυχαίνουμε κάποιο γκολ. Έτυχε το έβαλε ο Λεωνίδας, αύριο μπορεί να είναι κάποιο άλλο παιδί. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Λεωνίδα που τα έχει καταφέρει και συνεχίζουμε την δουλειά».

Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο πραγματικά βοήθησαν πολύ την ομάδα μας και ήταν δίπλα στα παιδιά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal Γιώργος Αντωνόπουλος: «Υπήρχε διάθεση και πάθος»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.