Γιώργος Αντωνόπουλος: «Ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Γιώργος Αντωνόπουλος: «Ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Μάρτιος 10, 2016 - 09:59
0 σχόλια

Ο προπονητής του Παναρκαδικού Γιώργος Αντωνόπουλος μιλώντας στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Τριγλία στην Ραφήνα και αφού στάθηκε στους τομείς του παιχνιδιού τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται σε μία ομάδα με νέα παιδιά και πως στόχος πλεον στο πρωτάθλημα είναι ο Παναρκαδικός να είναι ανταγωνιοστικός μέχρι και το τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αντωνόπουλος

Αρχική τοποθέτηση: ''Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την Τριγλία για την άψογη φιλοξενία. Νομίζω ότι έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες παρά μόνο να διεκδικήσουν την νίκη μέσα σε αθλητικά πλαίσια''.

Για το παιχνίδι: ''Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε στο παιχνίδι πολύ νωρίς και είναι τα πράγματα όπως τα θέλουμε αλλά με κάποια λάθη στο δικό μας μισό τα εκμεταλλεύτηκε πολύ καλά η ομάδα της Ραφήνας και πιστεύω ότι κέρδισε δίκαια παρά το γεγονός ότι μετά το 2-1 πιέσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά σε μία αντεπίθεση και σε συνδυασμό με ένα λάθος δικό μας έγινε το 3-1. Μετά θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις το σκορ ''.

Για την συνέχεια του Παναρκαδικού στο πρωτάθλημα: ''Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα μου και πολύ χαρούμενος που δουλεύω σε μεγάλο ποσοστό με νέα παιδιά και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και βλέπω μεγάλη ανταπόκριση από τα παιδιά και μεγάλη προσπάθεια και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά στα στάνταρ της απόδοσης μας σε κάθε παιχνίδι και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε το καλύτερο''.

Όσα είπε ο Ηλίας Καλοπίτας

Από την πλευρά του ο προπονητής της Τριγλίας Ραφήνας τόνισε  αρχικά πως ο Παναρκαδικός είναι μία ομάδα που βγάζει ήθος και αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα στο γήπεδο αλλά και από τον προπονητή και τους ανθρώπους της διοίκησης όντας μία πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Αναφορικά με το παιχνίδι στάθηκε στο γεγονός πως παρά το γρήγορο γκολ του Παναρκαδικού μένει ικανοποιημένος από τον τρόπο αντίδρασης της ομάδας του που κατάφερε από το πρώτο ημίχρονο να ανατρέψει της εις βάρος της κατάσταση και στο δεύτερο μέρος να διαχειριστεί σωστά το αποτέλεσμα και με ένα τρίτο τέρμα να φθάσει στην νίκη και στην πρόκριση.

Δείτε το βίντεο με τις συνεντεύξεις των δύο προπονητών από το rpn.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Τριγλία-Παναρκαδικός 3-1: Οι δηλώσεις των Ηλ. Καλοπήτα & Γ. Αντωνόπουλου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.