Γιγαντοοθόνη στην Τρίπολη για τον Αστέρα

Γιγαντοοθόνη στην Τρίπολη για τον Αστέρα

Ιούλιος 24, 2018 - 10:44
5 σχόλια

Η οδός Δεληγιάννη αναμένεται να γίνει ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' το βράδυ της Πέμπτης 26 Ιουλίου μιας και θα στηθεί εκεί γιγαντοοθόνη που θα δείξει την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης στην Σκωτία με την Χιμπέρνιαν.

Η Τρίπολη βρίσκεται σε ρυθμούς Europa League και όλα κινούνται γύρο από τον Αστέρα με τους φιλάθλους να περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στο πρώτη της επίσημο παιχνίδι για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Το ραντεβού λοιπόν είναι στην οδό Δεληγιάννη κάτω από τα γραφεία του συνδέσμου των Tigers όπου μέσω γιγαντοοθόνης οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να  παρακολουθήσουν τον Αστέρα.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

την πεμπτη το βραδυ στις 26 , θα ειναι τριπολη ενας απο τους καλυτερους dj της ελλαδας, Ν.Διαμαντοπουλος ,εκει θα ειμαστε,ολα τα αλλα απλα οδοντοκρεμες

την πεμπτη το βραδυ θα πρεπει να αναβληθουν ολα αυτα τα πανηγιρια σε ενδειξη συμπαραστασης για ολου αυτους που χαθηκαν και για ολους αυτους που παλευουν για τη ζωη τους απο τις πυρκαγιες

Κατα τα αλλα 3μερο Εθνικο πενθος εχουμε,αλλα σε αυτη την πολη βασιλευει ο Αστερας και ο καφες,και μολις χτυπησει σε εμας την πορτα το κακο,θα κλαιμε σαν τα κουταβια.

Δυστυχώς αυτή η πόλη χορεύει σε ρυθμούς Αστέρα.Δεν καταλαβαίνει τίποτα από πένθος.Μην πονοκεφαλάτε αγαπητοί φίλοι.όλα πρέπει επί τέλους να έχουν και κάποιο όριο.Αλλιώς κάποια στιγμή ο κόσμος θα τους πει ουστ ρε ουστ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.