Γιάννης Κώτσιρας: Ένα αστέρι στον Αστέρα (pics)

Γιάννης Κώτσιρας: Ένα αστέρι στον Αστέρα (pics)

Μάιος 21, 2016 - 10:36
6 σχόλια

Η δεύτερη μεταγραφή του Αστέρα Τρίπολης για τη νέα αγωνιστική χρονιά έχει χρώμα Αρκαδικού ποδοσφαίρου με τον Γιάννη Κώτσιρα να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να γίνεται πια μέλος της κιτρινομπλέ οικεγένειας.

Η πορεία του Γιάννη Κώτσιρα μέχρι τον Αστέρα είναι γνωστή σε όλους τους φιλάθλους της Αρκαδίας όπως και το πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο του ξεκινώντας από τις τοπικές κατηγορίες και τη Δόξα Μεγαλόπολης στην Β' Αρκαδίας το 2011, τη Φαλαισία στην Α' Αρκαδίας μέχρι το 2014 και την τελευταία διετία τον Παναρκαδικό στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα γήπεδα των τοπικών κατηγοριών της Αρκαδίας δεν άργησε να φανεί το μεγάλο ταλέντο του και σιγά-σιγά να ξεχωρίζει δημιουργώντας σε συμπαίχτες, προπονητές, αντιπάλους και φιλάθλους την πεποίθηση πως κάποια στιγμή θα πάει ψηλά και πως μπορεί να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο με τη στιγμή αυτή να μην αργεί και την πεποίθηση χρόνο με τον χρόνο να γίνεται βεβαιότητα και πλέον γεγονός.

Το καλοκαίρι του 2014 Γιάννης Κώτσιρας αφήνει τις τοπικές κατηγορίες για λογαριασμό του Παναρκαδικού και την Γ' Εθνική κατηγορία έχοντας μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση και μία ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία.

Και την ευκαιρία αυτή δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη με τον Μεγαλοπολίτη άσο να γίνεται πολύ σύντομα ο νέος ηγέτης του Παναρκαδικού όχι μόνο με τα τέρματά του (2 χρόνια 22 γκολ σε 50 παιχνίδια) αλλά με την συνολικότερη παρουσία του ξεδιπλώνοντας απλόχερα τις πτυχές των αγωνιστικών του προσόντων και του ταλέντου του.

Είναι σίγουρο πως το τριφύλλι για τον Γιάννη αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό σχολείο που τον βοήθησε πάρα πολύ στο να ωριμάσει ως ποδοσφαιριστής, στο να «ψηθεί» στις απαιτήσεις μιας ιδιαίτερα δύσκολης και σκληρής κατηγορίας παίρνοντας παραστάσεις και φυσικά σε επί μέρους κομμάτια που τον εξέλιξαν ακόμα περισσότερο.

Ο Γιάννης Κώτσιρας είναι η απόδειξη πως σε αυτή την ζωή το ταλέντο αν έχεις πίστη στις δυνατότητες σου, είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις, δουλέψεις πολύ και έχεις υπομονή και επιμονή δεν χάνεται. Και τελικά το όνειρο ζωής, όπως είπε και ο ίδιος στις πρώτες του επίσημες δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα, έγινε πραγματικότητα.

Στον Γιάννη τίποτα δεν χαρίστηκε και όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα αποτελούν προϊόν δικαίωσης της δουλείας του και των κόπων του και ασφαλώς αναγνώρισης των προσπαθειών του από μία μεγάλη ομάδα με την μεταγραφή αυτή να έχει την δική της ξεχωριστή σημασία και να βγάζει τα δικά της μηνύματα κυρίως στα νέα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό στην Αρκαδία.

Ο Αστέρας Τρίπολης βάζει στην μηχανή του ένα ακατέργαστο ποδοσφαιρικό διαμάντι που έχει όλα τα φόντα να παίξει και να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια στην ομάδα επιβραβεύοντας το ταλέντο και τις ικανότητες του ανοίγοντας του τον δρόμο για τα σαλόνια της Super League.

Παράλληλα ο Αστέρας δίνει ένα τεράστιο κίνητρο στα νέα παιδιά του Αρκαδικού ποδοσφαίρου να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά διότι μόνο έτσι μπορεί να έχει ο καθένας δικαίωμα στο όνειρο και κάποια στιγμή να πάρει την ευκαιρία που του αναλογεί από όποια ομάδα η κατηγορία και αν ξεκινήσει έχοντας ως παράδειγμα τον Δημήτρη Κουρμπέλη από το Κορακοβούνι και τον Μεγαλοπολίτη Γιάννη Κώτσιρα.

Ο Γιάννης Κώτσιρας όμως δεν είναι μόνος ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά και ένα εξαιρετικό παιδί κάτι που ξέρουν όλοι όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά με τη σεμνότητα του και τον χαρακτήρα του να ξεχωρίζουν, κάτι που φάνηκε και με την είδηση της μεταγραφής του κάνοντας πέραν της αγαπημένης του μητέρας και αδερφής φίλους και γνωστούς να χαρούν πολύ και να γεμίσουν περηφάνια για αυτό του το κατόρθωμα.

Πλέον τον Μεγαλοπολίτη Αστέρα τον περιμένει ακόμα πιο σκληρή δουλειά και περισσότερη προσπάθεια για να μπορέσει να αρπάξει ακόμα μία ευκαιρία από τα μαλλιά, κάτι που είναι σίγουρο πως το ξέρει καλύτερα από όλους για να μπορέσει να πετύχει τις νέες φιλοδοξίες που έρχονται μπροστά του.

Η κιτρινομπλέ φανέλα με το νούμερο 27 πλέον ανήκει στον Γιάννη Κώτσιρα, ανήκει σε αυτούς που τον πίστεψαν, ανήκει σε όλο το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Ένα αστέρι στον Αστέρα. Καλή επιτυχία, Γιάννη!

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

καλο παιδι καλος ποδοσφαιριστης ,επιστημονας τελειωνει την σχολη του ΑΡΚΑΣ που θα καταρριψει τον μυθο των ξενοφερτων ,βεβαια επρεπε και οι του ΑΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ μιας και καταλαβαινου νοτι ο κοσμος δεν αντεχει αλλο να βλεπει ξενους και εχει αρχισει να τους εγκαταλειπει ,υπαρχουν αρκετοι αρκαδες και στο ερασιτεχνικο αλλα και στις Ακαδημίες που μπορουν να παιξουν ,αλλα πρεπει να υπαρξει βουληση απο τους διοικουντες

Ο Κώτσιρας μπορεί και πρέπει να βοηθήσει τον Αστέρα να προχωρήσει.Οι άνθρωποι του Αστερα οΠρόεδρός του οι μεγαλομέτοχοι προσπαθούν για το καλύτερο.Βέβαι υπάρχουν και κάποιοι φανατησμένοι φίλαθλοι που θεωρούν ότι ο Αστέρας είναι δικός τους.Μήπως σε αυτούς πρέπει να τραβήξουν λίγο το αυτάκι;Γιατί διώχνουν κόσμο;

μαλιστα ,μιλαμε για πολυυυυυ γελιο που εχει να πεσει φετος,και εχει αρχισει απο τωρα,εδω πριν μερες στο φβ βγηκε επωνυμα φιλαθλος αναγνωρισιμος της ομαδας και ειπε το σκ ανακοινωνετε πολυ μεγαλη μεταγραφη,και βγαινει με τη φανελα τυπωμενη το ονομα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μιλαμε για ΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ που τρωει η ομαδα,γινοντε τετοια πραγματα σε αλλη γνωστη (υποτιθεμενη μεγαλη)ομαδα ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.