Γιάννης Καραμαλέγκος: «Απολαμβάνω κάθε στιγμή στην Τρίπολη»

Γιάννης Καραμαλέγκος: «Απολαμβάνω κάθε στιγμή στην Τρίπολη»

Σεπτέμβριος 02, 2015 - 11:55
0 σχόλια

Ο Γιάννης Καραμαλέγκος ετοιμάζεται για την τρίτη του σεζόν με τη φανέλα του Αρκαδικού και μιλώντας  στο Superbasket.gr επεσήμανε το πόσο οικεία νιώθει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ετοιμάζεται για την τρίτη σεζόν της καριέρας του στον Αρκαδικό, μόνο που η φετινή δεν μοιάζει με άλλες. Ο λόγος είναι η συμμετοχή της ομάδας από την Τρίπολη στην Α1. Ο Γιάννης Καραμαλέγκος θα είναι κομμάτι του συνόλου που θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει επάξια το μπάσκετ της πόλης στη μεγάλη κατηγορία.

Η προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μιλώντας στο Superbasket.gr ο νεαρός γκαρντ αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, στάθηκε στις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην παρουσία του κόσμου της Τρίπολης, ο οποίος περιμένει με ανυπομονησία την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ετοιμάζεσαι να μπεις στην τρίτη σεζόν σου με τον Αρκαδικό. Άρα, όλα είναι πιο οικεία για σένα έτσι;

«Είναι αλήθεια πως ξεκινάει ο τρίτος μου χρόνος εδώ στην Τρίπολη. Ξέρω πολύ καλά τους ανθρώπους της ομάδας, τη διοίκηση, τους προπονητές. Ξέρω τον κόσμο, αλλά και την καθημερινότητα της ομάδας, οπότε όλα είναι πιο οικεία και ευχάριστα για μένα και απολαμβάνω κάθε στιγμή που βρίσκομαι στην ομάδα».

Παράλληλα, τη νέα σεζόν ο Αρκαδικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην πρώτη κατηγορία. Πόσο ξεχωριστή κάνει τη φετινή προετοιμασία το γεγονός αυτό;

«Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή ου ο Αρκαδικός βρίσκεται στην Α1 τα πράγματα αλλάζουν, γίνονται πιο επαγγελματικά. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ο κόσμος περιμένει με ενθουσιασμό να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Από τη πλευρά μας δουλεύουμε σκληρά και επαγγελματικά και ελπίζουμε να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και ατυχίες».

Οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας πώς κυλούν;

«Ξεκινήσαμε με ένα χαλαρό πρόγραμμα. Από την περασμένη Δευτέρα μπήκαμε πιο δυνατά όσον αφορά το μπάσκετ, αλλά και την αντοχή σε κάποιες ασκήσεις. Είμαστε πολύ δυνατά και για 20 μέρες θα συνεχίσουμε έτσι».

Η ομάδα έχει ενισχυθεί με παίκτες… Ευρωλίγκα, όπως είναι ο Βαν Όστρουμ. Έχεις παίξει και εσύ Ευρωλίγκα. Ο ανταγωνισμός μέσα στις προπονήσεις πόσο βοηθάει;

«Η ομάδα ενισχύθηκε με πολύ καλούς παίκτες. Ο ανταγωνισμός είναι μέσα στο πρόγραμμα, ειδικά στον αθλητισμό. Όταν οι παίκτες της ομάδας είναι καλοί, οι προπονήσεις είναι δυνατές και γινόμαστε όλοι καλύτεροι, τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά. Σχετικά με εμένα, όσο κοντράρω καλύτερους παίκτες, θα γίνομαι καλύτερος».

Περιμένεις βροντερό παρών από τον κόσμο της Τρίπολης;

«Ναι. Μας έχει.. αγκαλιάσει ο κόσμος και περιμένουμε βροντερό παρών, καθώς από πέρυσι ήταν πολύ καλά τα πράγματα. Τώρα, όμως με την άνοδο στην Α1 ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί, είναι χαρούμενος και υπερήφανος για την πόλη του. Θα δώσει το παρών θα μας στηρίζει, θα μας χειροκροτάει γιατί και για εμάς είναι μια καινούργια εμπειρία η Α1».

Ερχόμενος στην Τρίπολη, πριν από τρία χρόνια, περίμενες τέτοια πορεία;

«Η αλήθεια είναι πως όχι. Δεν κοιτάω πολύ το μέλλον, όμως, γιατί πρώτα κοιτάω το παρόν και μετά το μέλλον. Δεν το είχα στο μυαλό μου, αλλά πέρυσι η ομάδα έκανε μια τρομερή προσπάθεια, φέρνοντας μεγάλους παίκτες με στόχο την άνοδο. Τότε άρχισα να πιστεύω πως θα ανέβει στην Α1. Δεν το είχα στο μυαλό μου, γιατί δεν ήξερα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Από: Superbasket.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.