Γιαννακούρας: Του χρόνου θα εγκαινιάζουμε τον κόμβο του Τυρού

Γιαννακούρας: Του χρόνου θα εγκαινιάζουμε τον κόμβο του Τυρού

Σεπτέμβριος 01, 2018 - 13:37
3 σχόλια

Ένα σημαντικό έργο για την Αρκαδία, αλλά ιδιαίτερα για τη Νότια Κυνουρία και πιο συγκεκριμένα για τον Τυρό, «ξεκόλλησε» από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Πρόκειται για την ανάπλαση του κόμβου του Τυρού, το οποίο έχει καθυστερήσει να υλοποιηθεί για «χίλιους γραφειοκρατικούς λόγους», όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας από τη Γιορτή της Θάλασσας, των Ναυτικών και του Ψαρά στον Τυρό που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Παρασκευή 31 Αυγούστου το βράδυ στο όμορφο λιμανάκι της γραφικής κωμώπολης της Νότιας Κυνουρίας.

«Η Αρκαδία έχει ωραίες θάλασσες, ο Τυρός έχει ωραίο περιβάλλον, είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας, Τυρός και θάλασσα, Ελλάδα και θάλασσα, έννοιες ταυτόσημες. Οι Έλληνες έγιναν στο εμπόριο πρώτοι λόγω της θάλασσας. Οι ναύτες μας είναι το δεύτερο στοιχείο που τιμάμε σήμερα, ο Τυρός έχει μεγάλη συμμετοχή στην ιστορία μας. Στον Σύλλογο υπάρχουν 120 μέλη αλιείς μας, μεγάλος αριθμός, που θαλασσοδέρνονται για την οικογένειά τους, αλλά μέσα από τη δική τους προσπάθεια τονώνεται η τοπική και εθνική οικονομία.

»Ο κόμβος του Τυρού έχει καθυστερήσει για χίλιους γραφειοκρατικούς λόγους».

Τον Νοέμβριο γίνει διαγωνισμός για να αναδειχθεί εργολάβους και θα αρχίσει η ανάπλαση. Μακάρι του χρόνου να κάνουμε τα εγκαίνια στον κόμβο του Τυρού.


3 Σχόλια

Φτιάξε πρώτα κάνα δρόμο για να πηγαίνω στο χωριό μου που ακόμα περνάω χωματόδρομο 500 μέτρα (Μάρκου ) παρά τις υποσχέσεις, ανάξιος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.