Γιαννακούρας: Να στηρίζουμε τις μικρές κοινωνίες και να κάνουμε έργα στα χωριά (pics,vid)

Γιαννακούρας: Να στηρίζουμε τις μικρές κοινωνίες και να κάνουμε έργα στα χωριά (pics,vid)

Νοέμβριος 11, 2019 - 13:34
0 σχόλια

Ένα ξεχωριστό Μουσείο, το Μουσείο Δημοτικής Εκπαίδευσης εγκαινιάστηκε, το μεσημέρι της Κυριακής 10 Νοεμβρίου, στο μικρό αλλά όμορφο χωριό, Ψάρι Τρικολώνων στη Γορτυνία.

Ένα έργο που αποδεικνύει τη σημασία των μικρών έργων για τις τοπικές κοινωνίες, αφού ένα μικρό έργο μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την τοπική κοινωνία και την ευρύτερη περιοχή τόσο στον τομέα του πολιτισμού όσο και στον τουρισμό.

Μία προσπάθεια ετών, με μπροστάρη τον Φιλοποίμην Μάκης Παπούλιας και με την ευγενική χορηγία του αρκά ευπατρίδη Αθανάσιου Μαρτίνου, ευοδώθηκε και πλέον σε ένα πολύ όμορφο κτίριο με υπέροχη θέα, λειτουργεί ένα μουσείο με την ιστορία της εκπαίδευσης από τα χρόνια του Καποδίστρια μέχρι λίγα χρόνια πριν.

Εμείς οι μεγαλύτεροι συγκινηθήκαμε και μας ήρθαν αναμνήσεις στο νου από τα μαθητικά μας χρόνια, ενώ οι νεότεροι μπορούν να μάθουν πολλά για την εκπαίδευση τα παλιότερα χρόνια.

Εύχομαι να είναι καλορίζικο το Μουσείο και να γίνουν πολλά ακόμα έργα στην περιοχή.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της αξιέπαινης προσπάθειας που είχε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Βαγγέλης Γιαννακούρας

τ.Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας- Περιφερειακός Σύμβουλος
Video: 

Εγκαίνια Μουσείου Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Ψάρι Τρικολώνων Γορτυνίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.