Βροχές αλλά και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες στην Αρκαδία

Βροχές αλλά και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες στην Αρκαδία

Νοέμβριος 11, 2019 - 17:01
0 σχόλια

Μπορεί το πρωί το κρύο να είναι τσουχτερό, αλλά αργότερα μέσα στην ημέρα το θερμόμετρο στην Αρκαδία δείχνει ακόμα και 18 βαθμούς Κελσίου. Για τις επόμενες ημέρες, πάντως, ο καιρός θα μοιάζει πιο πολύ με φθινόπωρο, καθώς από την Τετάρτη αναμένονται βροχές στην Αρκαδία, που θα διαρκέσουν ως και την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το meteo.gr, στην Τρίπολη την Τρίτη η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 18 βαθμούς Κελσίου, με πιθανότητα ασθενούς βροχής αργά το βράδυ. Την Τετάρτη αναμένονται βροχές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και για την Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να πέφτει στους 13 βαθμούς Κελσίου.

Πάντως, κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η υγρασία, η οποία θα κυμανθεί μεταξύ 98%-99% για την πόλη μας.

Βροχές αναμένονται και στο παραλιακό Λεωνίδιο, αλλά εκεί η θερμοκρασία θα φθάσει ακόμα και στους 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ υπάρχει προειδοποίηση για δυναμική επανεμφάνιση των κουνουπιών.

Στα ορεινά Λαγκάδια, σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο καιρός θα είναι βροχερός τις επόμενες ημέρες και ως την Παρασκευή, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10 και 13 βαθμών Κελσίου.

Στη Μεγαλόπολη αναμένεται καταιγίδα την Τετάρτη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.