Γιαννακούρας: Με ενδιαφέρει μόνο να μην διαγραφώ από τη συνείδηση των συντρόφων μου

Γιαννακούρας: Με ενδιαφέρει μόνο να μην διαγραφώ από τη συνείδηση των συντρόφων μου

Νοέμβριος 01, 2018 - 18:24
4 σχόλια

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας απαντά στα περί διαγραφής από το ΚΙΝΑΛ και επισημαίνει ότι το κόμμα θα στηρίξει ανεξάρτητη παράταξη στην Πελοπόννησο

Με μια ολιγόλογη ανακοίνωσή του, το Κίνημα Αλλαγής προειδοποιεί τα μέλη του ότι θα διαγραφούν, εφόσον στις περιφερειακές εκλογές θέσουν υποψηφιότητα με αντίπαλα ψηφοδέλτια. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «είναι αυτονόητο ότι για όσα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, με προσωπική τους επιλογή, συνταχθούν σε αντίπαλα ψηφοδέλτια, αναστέλλεται η ''ιδιότητα του μέλους'' του Κινήματος Αλλαγής».

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, θυμίζουμε, προχθές δήλωσε επισήμως την απόφασή του να παραμείνει μέλος της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» και να κατέλθει στον στίβο των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη. Η ανακοίνωσή του προκάλεσε την αντίδραση του ΠαΣοΚ Αρκαδίας, το οποίο σε δική του ανακοίνωση επεσήμανε ότι οι διαδικασίες για τη στήριξη υπψήφιου περιφερειάρχη από το ΚΙΝΑΛ δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν στις 7 Νοεμβρίου σε συνεδρίαση στην οποία θα προεδρεύσει η κυρία Φώφη Γεννηματά.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του ΕΠιμελητηρίυ Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας έχει ήδη δεχθεί πρόταση του ΚΙΝΑΛ να κατεβεί υποψήφιος περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο. Ο οποίος, στη δική του ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, δηλώνει: «Ξεκινάμε ανεξάρτητοι και υπερκομματικοί γνωρίζοντας καλά ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και κόμμα».

Το Arcadia Portal επικοινώνησε με τον κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα το απόγευμα της Πέμπτης. Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, αφού επεσήμανε ότι, πέρα από ανακοινώσεις, το ΚΙΝΑΛ στηρίζει ανεξάρτητη υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, δήλωσε:

Ας με διαγράψουν. Το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι να μην διαγραφώ από τη συλλογική δημοκρατική συνείδηση των Αρκάδων. Από τη συνείδηση των συντρόφων μου.


4 Σχόλια

18.31 εισαι αρκετα σκυφτος μαλλον..Ο Τατουλης ειχε διαγραφει 2 φορες απο την Νδ γιατι επελεξε να ειναι κοινωνικα χρησιμος μεσω της κοινοβουλευτικης του δρασης ακολουθωντας τη συνειδηση του..

Από το ΠΑΣΟΚ να μην διαγραφείς είναι το σημαντικό. Για το ΚΙΝΑΛ μην σε νοιάζει.

Ο Μπουντρούκας λέει "είμαστε ανεξάρτητοι και υπερκομματικοί" ΕΝΩ ταυτόχρονα υποστηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ και απειλούν προς διαγραφή μέλη τους που θα πάνε αλλού. Υποκρισία παντού.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.