Γιαννακούρας: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ακομμάτιστη και αχρωμάτιστη

Γιαννακούρας: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ακομμάτιστη και αχρωμάτιστη

Μάιος 31, 2019 - 15:40
1 σχόλια

Οι συμπατριώτες μου Αρκάδες αλλά και οι συμπατριώτες μου των άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων έκαναν την περασμένη Κυριακή την επιλογή τους και με την ψήφο τους ανέδειξαν πρώτη δύναμη την παράταξη "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη.

Το δικό τους κριτήριο αλάνθαστο... Θεωρώ πως και αυτήν την Κυριακή, παραμένοντας ανεπηρέαστοι από κομματικές σειρήνες και κλείνοντας τα αυτιά σε όσους λένε πως δεν παρήχθη έργο, θα δώσουν τη νίκη στην ανεξάρτητη παράταξη του δικού τους ανθρώπου, του Πέτρου Τατούλη και των συνεργατών του.

Το δικό μου ευχαριστώ για την στήριξή τους είναι μέσα από την καρδιά μου, και είναι πολύ μεγάλο, αλλά για να μπορέσω να τους υπηρετήσω, όπως έκανα μέχρι τώρα, πρέπει να έχουμε Περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη και αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο της κάλπης της Κυριακής.

Τα κόμματα και τα χρώματα πρέπει να μένουν μακριά από τις τοπικές κοινωνίες και την Αυτοδιοίκηση, το θεσμό που είναι κοντά στον πολίτη και δεν πρέπει να εμπλέκεται στις επιδιώξεις των κομμάτων.

Και πάλι σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη σας.

(Φωτογραφίες από επισκέψεις στην Αρκαδία εν όψει του β' γύρου των Περιφερειακών Εκλογών)

Βαγγέλης Γιαννακούρας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.