Για... σεξισμό κατηγορεί ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη

Για... σεξισμό κατηγορεί ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη

Δεκέμβριος 03, 2017 - 17:29
2 σχόλια

Η πολιτική αντιπαράθεση έχει φθάσει πια σε politically correct επίπεδα... Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην «Καθημερινή» και στον Αλέξη Παπαχελά, χρησιμοποίησε τον όρο «άνανδρο» για να χαρακτηρίσει τη συνεχή στοχοποίηση, όπως την αντιλαμβάνεται ο ίδιος, της συζύγου του Μαρέβας από την κυβέρνηση σχετικά με τους λογαριασμούς της σε off-shore εταιρίες: «Η τοξικότητα, ο διχαστικός λόγος, οι συκοφαντίες είναι συνειδητή στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ. Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι συστατικό στοιχείο της πολιτικής του ύπαρξης. Σας θυμίζω τα συνθήματά τους «εμείς ή αυτοί», το ''τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν''. Έτσι κατέλαβε την εξουσία –μέσα από την πιο χυδαία αντιπολίτευση που γνώρισε ποτέ ο τόπος– και έτσι προσπαθεί να τη διατηρήσει όσο μπορεί. Ο κ. Τσίπρας, βλέποντας τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών να του γυρίζει την πλάτη, προσπαθεί να αποπροσανατολίζει διαρκώς τη συζήτηση μέσα από επιθέσεις λάσπης. Και μάλιστα με πρακτικές που ποτέ κανένας Ελληνας πρωθυπουργός δεν διανοήθηκε να χρησιμοποιήσει, όπως η συστηματική στοχοποίηση της συζύγου μου.

Κάτι που εκτός από χυδαίο είναι και άνανδρο.

Και το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού απαντά:

«Οικογενειοκρατία δεν είναι τελικά η συμμετοχή συγγενών στην ίδια κυβέρνηση, εφόσον έχουν αυτόνομη πολιτική πορεία και παρουσία, αλλά η εκμετάλλευση της οικογενειακής πολιτικής επιρροής για να εξασφαλιστούν κάθε είδους ασυλίες.

»Υγ1: Ακόμη αναμένουμε,  πότε ο κος  Μητσοτάκης θα δεήσει να καταθέσει το πόθεν έσχες του για να ενημερωθεί και ο ελληνικός λαός για τις οικονομικές δραστηριότητες της αγίας οικογένειας.

Υγ2: Η κατηγορία περί ανανδρίας, που είναι προφανώς βαθύτατα σεξιστική, καλύτερα να παραμείνει ασχολίαστη...
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ποιός μίλησε για την Αχτσιόγλου, όποιος έχει την Εφη μυγιάζεται

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.