Γεωργιάδης: Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε

Γεωργιάδης: Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε

Οκτώβριος 12, 2010 - 07:35

Ξεκινώντας τη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων Γιώργος Γεωργιάδης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Καταλαβαίνουμε όλοι ότι έχουμε μία δύσκολη αποστολή μετά το πρώτο παιχνίδι, αλλά είμαστε εδώ, με την ομάδα να είναι έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση και όσες πιθανότητες υπάρχουν να τις εξαντλήσουμε.

Ελπίζω να έχουμε τον κόσμο με το μέρος μας» και συμπλήρωσε σχετικά με το πρώτο παιχνίδι στην Τσεχία:
«Για το πρώτο παιχνίδι όσοι δεν το είδαν θα πουν ότι σίγουρα χάσαμε εύκολα, όσοι το είδαν στην τηλεόραση έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. Εγώ το είδα τα παιχνίδι το έζησα εκεί, το είδα στο βίντεο μετά, είπα τις σκέψεις μου στους παίκτες και ελπίζω αύριο να είμαστε λίγο πιο τυχεροί και βέβαια από αυτά που είδα, αν έχουμε και εμείς τέτοιες αποφάσεις που είχαν υπέρ τους οι Τσέχοι, με ένα πέναλτι που δεν υπήρχε και ένα δεύτερο γκολ οφσάιντ, καταλαβαίνετε ότι θα είναι ακόμη πιο εύκολο το έργο μας. Δεν πρέπει όμως να σταθούμε εκεί, αφού κι εμείς βάλαμε το χέρι μας και μείναμε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς. Αυτά όλα είναι παρελθόν. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο αυριανό παιχνίδι, το οποίο είναι πολύ σημαντικό».
Σχετικά με το γεγονός ότι υπάρχουν απουσίες λόγω τις κλήσης κάποιων παικτών στην Εθνική Ανδρών ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Καταλαβαίνετε ότι η προτεραιότητα μίας Ομοσπονδίας και μίας χώρας είναι η Εθνική Ανδρών και βέβαια έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας κ. Σάντος. Αυτός έκρινε να καλέσει στην μεγάλη ομάδα τον Γιάννη Φετφατζίδη γιατί τον χρειάζεται, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ως Ελπίδων και βέβαια χαρά μα είναι που βρίσκονται και τα υπόλοιπα τρία παιδιά. Καταλαβαίνετε ότι θα είχαν βεβαίως θέση εδώ σ’ αυτή την ομάδα, αλά δεν θέλω να σταθώ εκεί καθόλου. Πιστεύω ότι μ’ αυτό το γκρουπ παικτών που υπάρχουν εδώ, μπορούμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, μπορούμε να προκριθούμε. Έχουμε και το δεύτερο ματς και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πιστεύω ακράδαντα σ’ αυτούς τους παίκτες που είναι εδώ, ελλείψεις σίγουρα υπάρχουν αλά δεν θέλω να το θέσω σε καμία περίπτωση ως δικαιολογία».
Σχετικά με ερώτημα για την δική του αυτοκριτική ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων τόνισε: «Βεβαίως την έχω κάνει την αυτοκριτική και βεβαίως η ομάδα οφείλει πολλά στον κ. Νιόπλια, τον οποίο σέβομαι και είναι φίλος μου, αλλά μην ξεχνάτε ότι εγώ βρισκόμουν στο παιχνίδι στην Αγγλία και αν δεν κερδίζαμε τα τελευταία παιχνίδια δεν θα φτάναμε μέχρι εδώ. Και βεβαίως έχω κάνει την αυτοκριτική μου για το παιχνίδι στην Τσεχία, την έχω πει και στους παίκτες και έτσι πρέπει να δουλεύει οποιοσδήποτε άνθρωπος ασχολείται με το ποδόσφαιρο και βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση».
Καταλήγοντας ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε σχετικά με το αυριανό παιχνίδι: «Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να μην δεχθούμε γκολ και θέλουμε πολύ επιθετικότητα και να μπούμε με μεγάλη ορμή σ’ αυτό το παιχνίδι και αν μπορέσουμε να σημειώσουμε ένα γρήγορο τέρμα. Άλλα και όσο το παιχνίδι είναι στο 0-0, οι ελπίδες πάντα θα υπάρχουν, άρα το βασικό είναι να μην φάμε γκολ και να μπούμε με πολύ επιθετικότητα στο παιχνίδι».

Γιάννης Παπαδόπουλος: «Προσκαλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει»
Με τη σειρά του στις δηλώσεις του ο διεθνής παίκτης Γιάννης Παπαδόπουλος τόνισε: «Όπως γνωρίζουμε όλοι, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο. Έχουμε να ανατρέψουμε ένα δύσκολο σκορ, αλλά πιστεύω ότι με τη βοήθεια της τύχης και βάσει της ικανότητας των παικτών μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Προσκαλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που κάνουμε για να πάνε όλα καλά στο τέλος».

Πηγή:http://www.contraepithesi.gr

Ειδήσεις: