Στην Γορτυνία περιόδευσε την Κυριακή ο Γόντικας

Στην Γορτυνία περιόδευσε την Κυριακή ο Γόντικας

Οκτώβριος 11, 2010 - 20:59

Στα πλαίσια της προεκλογικής δραστηριότητας ο Νίκος Γόντικας υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» την Κυριακή 10-9 περιόδευσε σε Λαγκάδια, Δημητσάνα, Στεμνίτσα του Δήμου Γορτυνίας.

Κατά την περιοδεία οι κάτοικοι των περιοχών εκφράσανε την ανασφάλεια που έχουν αφού η περιοχή έχει μετατραπεί σε κατοικία σχεδόν αποκλειστικά γερόντων με περιορισμένες υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας που θα συρρικνωθούν παραπέρα με τα νέα μέτρα.

Κατά τη συζήτηση με τους κατοίκους αναδείχθηκαν οι διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων για την ερήμωση των χωριών, καθώς και για την παράδοση του φυσικού πλούτου του Μαινάλου και των φαραγγιών του στο μεγάλο κεφάλαιο για εκμετάλλευση, καθώς και τα μεγάλα λόγια των δημάρχων που στηρίζουν αυτή την επιλογή για ανάπτυξη της περιοχής με τον τουρισμό του Σαββατοκύριακου.

Ο Νίκος Γόντικας τους κάλεσε να στηρίξουν αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια της λαϊκής συσπείρωσης, να καταδικάσουν τις δυνάμεις που κρατάνε τον τόπο χωρίς υποδομές , να παλέψουν για ανάπτυξη με έργα υποδομής οδικά, αντιπυρικά κλπ, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας Παιδείας πρόνοιας, με μέτρα στήριξης του εισοδήματος για να αναστραφεί το κλίμα της ερήμωσης, και όλα αυτά με κρατική χρηματοδότηση.

Για ανάπτυξη της γεωργίας της κτηνοτροφίας, της υλοτομίας και άλλων δραστηριοτήτων με εργαλείο τον παραγωγικό συνεταιρισμό.